Το Recore είναι εδώ γρήγορο και δυνατό!

Published on 18 December 2021 at 17:28

Το ReCore στο Xbox Series X είναι απολαυστικό

Βλέποντας ένα παιχνίδι να βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου είναι φανταστικό. Όταν αυτό το παιχνίδι είναι περίπου πέντε ετών, όμως, υπάρχει κάτι λίγο τραγικό σε αυτό, πάρα πολύ. Οι κριτικές ήρθαν και έφυγαν. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι άνθρωποι θα επιστρέψουν σε αυτή την παλιά κυκλοφορία με άλλα μάτια και ανοιχτό μυαλό. Αυτή είναι η ιστορία του ReCore.

Για μένα, το παιχνίδι ένα διασκεδαστικό "platform" με στοιχεία Metroidvania σε αυτό. Όταν Ξεκίνησε το κορυφαίο μέρος  για να παίξετε ήταν στον υπολογιστή. Το Xbox One απλά δεν ήταν ικανό να αποδώσει. Ακόμα και όταν το παιχνίδι πήρε ένα λίφτινγκ για το Xbox One X ο επεξεργαστής σε αυτή την κονσόλα εξακολουθούσε να καλύπτει το ReCore με πενιχρά καρέ 30FPS. Ήταν αρκετά δύσκολο να τρέξει ένα παιχνίδι που βασίζεται τόσο πολύ στο  jump, dash,shoot και 'όλα αυτα να τα κάνετε ταυτόχρονα.

Στη συνέχεια, το Xbox Series X ήρθε μαζί με την φανταχτερή τεχνολογία FPS Boost. Τέλος, το 2021, το ReCore είναι ένα καλό παιχνίδι κονσόλας.

Για όσους παίζουν στον κορυφαίο μηχάνημα της Microsoft, οι αναβαθμίσεις του Xbox One X παραμένουν ανέπαφες. Αυτό σημαίνει ότι το ReCore στο Xbox Series X διατίθεται σε καθαρή ανάλυση 4K. Αλλά το παιχνίδι πάντα φαινόταν αρκετά καλό. Αυτό δεν ήταν ποτέ εκεί το πραγματικό θέμα.

Αυτό που κάνει το FPS Boost είναι να ανεβάσει τον ρυθμό καρέ του παιχνιδιού σε ένα πολύ πιο playable 60 FPS. Φαίνεται λίγο περίεργο να αποκαλείς αυτή την αναβάθμιση "αλλαγή παιχνιδιού", αλλά είναι. Διπλασιάζοντας αυτόν τον αριθμό FPS, ό, τι κάνετε στο ReCore ξαφνικά αισθάνεται πολύ πιο ρευστό. Πραγματικά, ένας τίτλος αυτού του τύπου πρέπει να παιχτεί με υψηλότερο ρυθμό καρέ. Τώρα, σχεδόν πέντε χρόνια αφότου έπεσε για πρώτη φορά σε μια κονσόλα Xbox, το ReCore το αξίζει.

Εάν παραλείψατε αυτό αρχικά λόγω των ενδιάμεσων κριτικών, οφείλετε στον εαυτό σας να πάτε πίσω και να του δώσετε μια άλλη ματιά. Είναι στο Xbox Game Pass αυτή τη στιγμή, μαζί με ένα σωρό άλλα παιχνίδια FPS Boost.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.