Η HP συνεργάζεται με την Valve και τη Microsoft για νεο VR

Published on 8 April 2020 at 09:38

Εάν θέλετε να εισέλθετε στην αγορά VR  αλλά δεν θέλετε να αγοράσετε ένα παλαιότερο σετ VR, θα χρειαστεί να έρθετε σύντομα στην σωστή επιλογη. Η HP, σε συνεργασία με την Valve και τη Microsoft, εργάζεται σε ένα VR επόμενης γενιάς για SteamVR και Windows Mixed Reality.

"Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Valve και τη Microsoft, τα ακουστικά HP VR της επόμενης γενιάς προσφέρουν μια πιο συναρπαστική, άνετη και συμβατή εμπειρία από την προηγούμενη γενιά". "Είναι το νέο πρότυπο στο VR."

Αναμένεται να είναι γνωστό ως HP Reverb G2, οι λεπτομέρειες είναι σπάνιες για το τι θα προσφέρει το νέο ακουστικό στους χρήστες. Σε ένα σύντομο teaser των 15 δευτερολέπτων που βγήκε από την HP, εμφανίζεται μια μικρή αναλαμπή της νέας συσκευής μαζί με μια ετικέτα με τίτλο "Δεν υπάρχουν συμβιβασμοί".

Εντούτοις, μέσα σε αυτό το teaser, μερικά πράγματα γίνονται γρήγορα αντιληπτά για τη συσκευή. Κατ 'αρχάς, όπως και στα ακουστικά Valve από ανοιχτά ακουστικά φαίνεται να αποτελούν χαρακτηριστικό του νέου ακουστικού, καθώς μπορείτε να τα βλέπετε να φαίνεται απλά να αιωρούνται κατά μήκος των πλευρών. Δεύτερον, εάν το σετ μικροφώνου-ακουστικού που εμφανίστηκε στο teaser είναι μια ακριβής απεικόνιση, υπάρχουν τουλάχιστον δύο κάμερες που υπάρχουν στην μπροστινή πλευρά.

Δεν υπάρχει ενημέρωση  για το πότε θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες για το νέο ακουστικό ή πότε θα είναι διαθέσιμο για αγορά. Αυτό λέγεται ότι είναι επίσημα καταχωρισμένο στον Steam με σύνδεσμο σελίδας καταστήματος που στέλνει επισκέπτες κατευθείαν στη σελίδα του προϊόντος στην τοποθεσία της HP.

by SpookyGR


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.