Τρέχει το PC αργά; Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε αυτό.

Published on 10 April 2020 at 06:27

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ-REBOOT

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Όταν το κάνετε αυτό, θα είστε σε θέση να κλείσετε όλα τα προγράμματα που μπορεί να μην γνωρίζετε οτι τρέχουν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-BACKGROUND PROGRAMS

Ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους ο υπολογιστής σας μπορεί να είναι αργός είναι εάν έχετε πολλές εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Πρέπει να καταργήσετε ή ακόμα και να προσπαθήσετε να μειώσετε το ποσό των προγραμμάτων που έχετε τρέξει. Εάν είστε σε θέση να το κάνετε αυτό, τότε σύντομα θα διαπιστώσετε ότι όλα τρέχουν όπως πρέπει και ότι είστε επίσης σε θέση να επιταχύνει το PC σας ένα σημαντικό ποσό. Αν θέλετε να δείτε πόσα προγράμματα εκτελούνται στο παρασκήνιο και ακόμη και πόση μνήμη χρησιμοποιούν, τότε πρέπει να ανοίξετε τον διαχειριστή εργασιών σας. Εάν χρησιμοποιείτε Windows 7 ή κάτι παραπάνω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα προγράμματα για να δείτε τι τρέχει και πώς χρησιμοποιούνται. 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΡΧΕΙΑ-TEMP FILES

Κάθε φορά που ο υπολογιστής σας εκτελεί οποιοδήποτε είδος προγράμματος, θα δημιουργηθεί ένα προσωρινό αρχείο και θα αποθηκευτεί επίσης στο σκληρό δίσκο. Εάν διαγράψετε αυτά τα αρχεία, τότε θα μπορείτε να βελτιώσετε τη γενική απόδοση του υπολογιστή σας. Αν θέλετε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Εκκαθάριση δίσκου που είναι διαθέσιμη.

ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ-HDD SPACE

Πρέπει να επαληθεύσετε ότι έχουν απομείνει περίπου 500MB χώρου στο σκληρό δίσκο. Αυτό είναι ουσιαστικά το ποσό του χώρου που ο υπολογιστής σας χρειάζεται για να δοκιμάσει και να αποθηκεύσει τα προσωρινά αρχεία, γι 'αυτό πρέπει να έχετε αυτό κατά νου όσο το δυνατόν περισσότερο. Εάν έχετε ένα κατακερματισμένο σκληρό δίσκο, τότε αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σας. Εάν δεν ξέρετε πώς να διαγράψετε τα πράγματα, απλά πηγαίνετε στον πίνακα ελέγχου σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στα προγράμματα προσθήκης ή αφαίρεσης. Να θυμάστε ότι οποιαδήποτε προγράμματα που δεν έχουν αφαιρεθεί σωστά θα καταλαμβάνουν ακόμα περισσότερο χώρο, οπότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κάνετε ό, τι μπορείτε για να φροντίσετε για αυτά.

ΙΟΙ-VIRUSES

Τέλος, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι προσέχετε τους ιούς. Εάν το κάνετε, τότε σύντομα θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να επιταχύνετε το σύστημά σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι. Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν έχετε ιό ή όχι, τότε πρέπει να δοκιμάσετε και να εγκαταστήσετε ένα υψηλής ποιότητας σύστημα προστασίας από ιούς. Όταν το κάνετε, θα μπορείτε να αφαιρέσετε όλους τους ιούς που ενδέχεται να υπάρχουν στο σύστημά σας.

by SpookyGR


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.