Τέσσερα προγράμματα για το καλύτερο Game Boost

Published on 10 April 2020 at 10:42

Τα Windows είναι αναμφισβήτητα μια μεγάλη πλατφόρμα παιχνιδιών. Ωστόσο, σε αντίθεση με μια κονσόλα παιχνιδιών, οι πόροι ενός φορητού ή σταθερού συστήματος δεν προορίζονται αποκλειστικά για παιχνίδια. Οι υπηρεσίες των Windows και το λογισμικό  απαιτούν πόρους συστήματος, γεγονός που μειώνει την ποσότητα μνήμης RAM για παιχνίδια. Έτσι, ορισμένοι παίκτες συχνά κλείνουν λογισμικό και υπηρεσίες τρίτων κατασκευαστών που αναφέρονται στην καρτέλα "Διαδικασία διαχείρισης διαχείρισης εργασιών" (Task Manager) για να απελευθερώσουν πόρους συστήματος για παιχνίδια των Windows.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πακέτα λογισμικού για μπουστάρισμα παιχνιδιών για τα Windows 10, 8 και 7. Πρόκειται για λογισμικό με το οποίο οι παίκτες μπορούν να βελτιστοποιήσουν γρήγορα τους πόρους του συστήματος για παιχνίδια. Το λογισμικό ενίσχυσης του παιχνιδιού τερματίζει τις διαδικασίες και τις εφαρμογές που αποβάλλουν τους πόρους του συστήματος για την αύξηση της απόδοσης του παιχνιδιού. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν πρόσθετες επιλογές για καταγραφή παιχνιδιών, μετρητές FPS, ανασυγκρότηση μνήμης RAM και οργάνωση βιβλιοθηκών παιχνιδιών. Αυτά είναι μερικοί από τους καλύτερους ενισχυτές παιχνιδιών των Windows για έλεγχο.

Razer Cortex

Το Razer Cortex είναι ένα κομψό λογισμικό με το οποίο οι παίκτες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τα παιχνίδια των Windows. Αυτό είναι επίσης λογισμικό βιβλιοθήκης παιχνιδιών που σαρώνει για τα εγκατεστημένα παιχνίδια και τους καταλόγους μέσα στην καρτέλα My Library. Το λογισμικό είναι ελεύθερα διαθέσιμο για τα Windows 10, 8 και 7. 
Το Razer Cortex είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ενισχυτικά παιχνιδιών για Windows. Το Game Booster του λογισμικού βελτιστοποιεί αυτόματα τους πόρους του συστήματος για παιχνίδια κατά την εκκίνησή τους. Επιπλέον, η Razer μεγιστοποιεί τα ποσοστά καρέ (FPS) των παιχνιδιών και παρέχει προαιρετικά στατιστικά στοιχεία FPS με διαγράμματα και μετρητές. Το λογισμικό ενσωματώνει ένα System Booster με το οποίο οι παίκτες μπορούν να διαγράψουν αρχεία ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για να απελευθερώσουν χώρο αποθήκευσης σκληρού δίσκου και να επιλέξουν περαιτέρω επιλογές βελτιστοποίησης για την κρυφή μνήμη του δίσκου, το σύστημα αρχείων, το δίκτυο και τις υπηρεσίες των Windows. Επιπλέον, η Razer παρέχει επιπλέον βοηθητικά προγράμματα λήψης και καταγραφής οθόνης για παιχνίδια.

Wise Game Booster

Το Wise Game Booster είναι ένα απλό και ελαφρύ πρόγραμμα ενίσχυσης με το οποίο οι χρήστες μπορούν να αυξήσουν γρήγορα τους πόρους του συστήματος για παιχνίδια. Όπως και το Razer, παρέχει επίσης ένα launchpad από το οποίο οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν παιχνίδια. Πρόκειται για δωρεάν λογισμικό που είναι συμβατό με πλατφόρμες Windows από XP έως 10.
Το Wise Game Booster περιλαμβάνει τις καρτέλες Optimizer System, Process Optimizer και Service Optimizer. Το System Optimizer περιλαμβάνει μερικές επιλογές συστήματος που μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες για να ενισχύσουν την απόδοση του παιχνιδιού. Οι καρτέλες Διαδικασία και Υπηρεσία βελτιστοποίησης περιγράφουν περιττά προγράμματα και υπηρεσίες που οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να κλείσουν ή να σταματήσουν. Έτσι, το WGB παρέχει μια καλή εικόνα των προγραμμάτων και των υπηρεσιών που μπορούν να τερματίσουν οι χρήστες για να ελευθερώσουν τους πόρους του συστήματος.

Game Fire 6

Το Game Fire 6 είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα επιταχυντών παιχνιδιών που έχει πάρει διακεκριμένες κριτικές. Σημειώστε, ωστόσο, ότι αυτό δεν είναι εντελώς δωρεάν όπως το Game Fire Pro και το βρίσκουμε  στα 19,95 δολάρια. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν μια έκδοση δωρεάν λογισμικού που περιλαμβάνει τις πιο βασικές επιλογές βελτιστοποίησης. Το λογισμικό είναι συμβατό με τις πλατφόρμες των Windows από τα Vista και πάνω.
Το Game Fire 6 είναι ένα από τα πιο ευέλικτα λογισμικά booster που παρέχει βελτιστοποίηση σε πραγματικό χρόνο και λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση του συστήματος. Αυτό το λογισμικό είναι πιο ευέλικτο από ορισμένες από τις εναλλακτικές, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προφίλ παιχνιδιών για τη βελτιστοποίηση συγκεκριμένων παιχνιδιών. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν επιλογές που βελτιστοποιούν τη μνήμη του συστήματος, τις προγραμματισμένες εργασίες των Windows και τις εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων κατασκευαστών. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν επίσης να διαμορφώσουν τις ρυθμίσεις υλικού, οπτικών εφέ και υπηρεσιών. Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για το GF 6 είναι ο Game Advisor που παρέχει λεπτομέρειες για τις λειτουργίες των Windows, όπως το Aero Peek και το Shake, και επιτρέπει στους χρήστες να τους απενεργοποιήσουν. Έτσι, το GF 6 εχει σχεδόν όλα όσα θα χρειαστείτε από ένα πακέτο ενίσχυσης παιχνιδιού.

GameBoost 3

Το GameBoost 3 δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να αυξήσουν την ταχύτητα παιχνιδιού με μερικά μόνο κλικ. Έτσι, αυτό είναι ένα από τα πιο γρήγορα και πιο απλά πακέτα ενισχυτικών προγραμμάτων. Οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν τη Demo έκδοση για ένα μήνα. Μετά από αυτό, θα πρέπει να καταχωρήσετε το GameBoost 3 για 19.30 δολάρια. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το λογισμικό σε πλατφόρμες Windows από XP έως 10.

Αυτός είναι ένας από τους πιο απλούς ενισχυτές παιχνιδιών καθώς βελτιστοποιεί αυτόματα τα Windows αφού οι χρήστες έχουν επιλέξει τις πλατφόρμες, τους επεξεργαστές και τους τύπους διαδικτύου. Το λογισμικό αυξάνει το ρυθμό καρέ, το διαδίκτυο και τις γενικές ταχύτητες παιχνιδιών με πολλές αλλαγές μητρώου και συστήματος. Το GameBoost 3 δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο το Razer Cortex ή Game Fire 6, καθώς δεν διαθέτει ρυθμίσεις χειροκίνητης βελτιστοποίησης. Παρ 'όλα αυτά, αξίζει τον έλεγχο τουλάχιστον της δοκιμαστικής έκδοσης τουλάχιστον. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναβαθμίσετε το καταχωρημένο λογισμικό εάν είστε αρκετά εντυπωσιασμένοι με την αύξηση της απόδοσης του συστήματος που παρέχει για παιχνίδια.

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.