Βάζοντας στο GTA 5 Raytracing και Ultra and 4K

Published on 13 April 2020 at 17:42

Το κανάλι Digital Dreams αποφάσισε να ελέγξει πόσο καλό είναι το GTA 5 με τo Raytracing, τις ανανεωμένες υφές και τα γυαλισμένα εφέ φωτισμού στις ρυθμίσεις 4K και Ultra. Για να υλοποιήσουν αυτό το σχέδιο χρειάζονταν μια ισχυρή GPU και πολλή μνήμη RAM, αλλά - αν κοιτάξουμε τα αποτελέσματα - αξίζει τον κόπο.

Ένα βίντεο δημοσιεύθηκε στο κανάλι Digital Dreams Youtube, το οποίο δείχνει πόσο απίστευτα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με ένα σωστά επιλεγμένο σύνολο mods στο GTA 5. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά, αλλά η GPU το είχε οριακά.
Μεταξύ των τροποποιήσεων που εγκαταστάθηκαν για την επίτευξη των επιδράσεων που παρουσιάστηκαν ήταν πακέτα υφής, ray tracing shaders, αλλαγές στον φωτισμό και αυθεντικά οχήματα. Όλα αυτά έχουν πάει το παιχνίδι σε ένα νέο επίπεδο.

Οι πιο ορατές αλλαγές αφορούν τα φώτα νέον και άλλες πηγές φωτός που φαίνονται ρεαλιστικά σε λάκκους, κυμαίνονται με κίνηση νερού και διασκορπίζονται στα οχήματα. Ιδιαίτερα οι νυχτερινές λήψεις είναι εντυπωσιακές.

Το βίντεο διατίθεται σε ανάλυση 4K. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, οι απαιτήσεις υλικού έπρεπε να είναι σημαντικές και για να τις ικανοποιήσουν, το κανάλι Digital Dreams χρησιμοποίησε έναν υπολογιστή με τις ακόλουθες προδιαγραφές:

 

  • CPU: Ryzen 7 1800X 4.2 Ghz
  • GPU: MSi Armor GTX1080TI 11 Gb
  • RAM: 32 GB

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

 

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.