Ενα Mod στο Sekiro προσθέτει Multiplayer

Published on 14 April 2020 at 16:06

Το Sekiro:Shadows Die Twice παίρνει ένα ανεπίσημο mod που θα υποστηρίζει PVP.

Ενώ υποβάλλονται ακόμα σε ανάπτυξη και να διορθώνονται τυχόν σφάλματα,  και δυσλειτουργίες, το mod multiplayer δημοσιεύεται στο κανάλι του YouTuber LukeYui. Εκεί, οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν μια αρχική ιδέα για το πώς λειτουργεί το mod τις επιθέσεις και πολλά άλλα. Φυσικά, όσο περνάει ο καιρός, το mod και θα έχει σταθερότητά καλή με το παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες θα μπορούν να πολεμήσουν ο ένας τον άλλον σε κάποιο σημείο στο μέλλον.

Όταν το Sekiro: Shadows Die Twice βγήκε, αποκαλύφθηκε ότι το παιχνίδι δεν θα είχε online. Σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια της FromSoftware,όπως το Dark Souls και το Bloodborne, το Sekiro δεν είχε τη δυνατότητα να παιξεις με αλλους παικτες είτε να συνεργαστείς είτε να τους πολεμήσεις. Ωστόσο, η αφαίρεση του online δεν σταμάτησε το παιχνίδι από την επίτευξη πολλαπλών επιτεύξεων και επαίνων, συμπεριλαμβανομένης της απονομής του παιχνιδιού του βραβείου παιχνιδιού της χρονιάς 2019.

Με αυτό το mod , το χάσμα μεταξύ του παιχνιδιού και του online θα γεφυρωθεί και οι παίκτες θα μπορέσουν να πολεμήσουν ο ένας τον άλλον στο μέλλον. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς το mod θα επιτρέψει στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους και τις προσθετικές αναβαθμίσεις του βραχίονα τους σε μάχες εναντίον άλλων παικτών. Επιπλέον, με το παιχνίδι να μην έχει επιπλέον όπλα ή πανοπλίες που οι παίκτες μπορούν να εξοπλίσουν, το mod θα δοκιμάσει περαιτέρω την πτυχή parry του παιχνιδιού καθώς και dodge.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το mod συνεχίζει να αναπτύσσεται και κατά πάσα πιθανότητα θα ενημερωθεί μέσω βίντεο στο κανάλι του LukeYui.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.