Το STALKER Clear Sky Fan Remaster κυκλοφόρησε, υποστήριξη 64-bit, UHD Textures και άλλα

Published on 15 April 2020 at 18:21

Το RemasterStudio κυκλοφόρησε την πρώτη έκδοση beta ενός mod  γραφικών για το S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky. Το STALKER Clear Sky Remaster μεταφέρει το παιχνίδι στην τελευταία έκδοση του X-Ray Engine και εισάγει πολλά σύγχρονα γραφικά χαρακτηριστικά.

Πηγαίνοντας σε περισσότερες λεπτομέρειες, αυτό το remaster fan made φέρνει υποστήριξη  64 bit που είναι πιο αποδοτικό. Έτσι, το παιχνίδι πιθανότατα θα τρέχει πιο γρήγορα σε υπάρχον υλικό και θα είναι πιο σταθερό.

Επιπλέον, το STALKER Clear Sky Remaster προσθέτει υφές Ultra HD. Οι περισσότερες από αυτές τις υφές είναι 2K και 4K, αν και υπάρχουν μερικές που είναι 8K. Επιπλέον, οι παίκτες υπολογιστών μπορούν να βρουν χάρτες  2K (και ακόμη και 4K σε ορισμένες περιπτώσεις).

Παράλληλα με αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, αυτό το remaster fan made προσθέτει βελτιωμένα μοντέλα NPC  μεταλλάξεων. Σύμφωνα με το modder, τα NPC έχουν περίπου 30-70Κ πολύγωνα, ενώ οι μεταλλαγμένοι έχουν περίπου 20-40K πολύγωνα.

Το STALKER Clear Sky Remaster προσθέτει επίσης 4K skyboxes, καθώς και μοντέρνα οπτικά εφέ, όπως Παγκόσμιος φωτισμός και υψηλής ποιότητας απόκρυψη περιβάλλοντος. Επιπλέον, αναθεωρεί τη βλάστηση του παιχνιδιού με χαρτογραφημένα φύλλα και νέες υφές HD, προσθέτει προσαρμοσμένο καιρό και εισάγει απαλές σκιές / σκιές γρασιδιού.

Δυστυχώς, αυτή η πρώτη έκδοση του STALKER Clear Sky Remaster είναι διαθέσιμη μόνο στα μέλη του Silver Patreon του RemasterStudio. Ωστόσο, και μόλις το mod εγκαταλείψει τη φάση beta, ο modder θα το κυκλοφορήσει στο κοινό.

Τέλος, μπορείτε να βρείτε παρακάτω ένα βίντεο που παρουσιάζει όλα τα νέα χαρακτηριστικά γραφικών που φέρνει αυτό το mod γενικής επισκευής στο τραπέζι.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.