Νέες πληροφορίες για το Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Published on 16 April 2020 at 19:23

Πολλοί ιστότοποι ειδήσεων έχουν αρχίσει να αναφέρουν μια διαρροή του Prince of Persia: The Sands of Time. Ένα κλασικό παιχνίδι της Ubisoft που λατρεύεται ευρέως από τους θαυμαστές. Έχουν διαρρεύσει ορισμένες εικόνες, με τους περισσότερους ιστότοπους να ισχυρίζονται ότι προέρχονται από το Reddit.

Δεν έχουν αναφερθεί πραγματικές πηγές, με ποσταρίσματα στο reddit ακόμη και να ρωτούν από πού προέρχονται αυτές οι εικόνες. Αυτό που φαίνεται να είναι μια πρωτότυπη δημοσίευση Reddit μπορείτε να την βρείτε εδώ. Ωστόσο, παραμένουν μόνο τα σχόλια, καθώς ο χρήστης διέγραψε την ανάρτησή του.

Ιστότοποι IndianNoob.in και gamingroute.com έχουν μοιραστεί ποιες μπορεί να είναι οι εικόνες του remaster που διέρρευσαν:

Όπως μπορείτε να πείτε, η εικόνα είναι λίγο πολύ σκοτεινή για να γίνει σωστά. Αλλά με μια ματιά φαίνεται να είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Prince of Persia: Sands of Time. Αυτό που το κρατά πίσω είναι ότι στο imgur η μόνη πληροφορία είναι ότι δημοσιεύτηκε πριν από 3 ημέρες. Δεν υπάρχει ένδειξη από πού προήλθε πραγματικά. 

Οι  παραπάνω εικόνες είναι πλέον δύσκολο να βρεθούν οπουδήποτε αλλού στο Διαδίκτυο, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την εγκυρότητά τους.

Το μόνο κομμάτι αξιόπιστων πληροφοριών προέρχεται από έναν διακεκριμένο διαρροή και προσωπικότητα του resetera.com, τον John Harker. Ήταν σταθερά σωστός σε όλους τους ισχυρισμούς του για παιχνίδια και διαρροές. 

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.