Η BenQ ανακοίνωσε την οθόνη Zowie XL2546S

Published on 18 April 2020 at 07:49

Η BenQ ανακοίνωσε την οθόνη Zowie XL2546S  είναι μια οθόνη σχεδιασμένη με γνώμονα τα eSports. Αυτή η οθόνη έχει ρυθμιστεί ώστε να προσφέρει την πιο ομαλή και πιο ευαίσθητη εμπειρία, ενώ εξακολουθεί να εμφανίζει τις πιο καθαρές εικόνες. Αυτή η οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης συνοδεύεται από τις ασπίδες που περιλαμβάνονται, οι οποίες επιτρέπουν περαιτέρω στους παίκτες να επικεντρώνονται σε τίποτα εκτός από το τρέχον παιχνίδι. Αυτή η οθόνη είναι διαφορετική από την ήδη κυκλοφορούμενη XL2456, λόγω της τεχνολογίας DyAc⁺ που έχει συμπεριληφθεί στην οθόνη Zowie XL2546S Gaming.Η οθόνη XL2546S διαθέτει ανάλυση 1920 x 1080, η οποία είναι ιδανική για οθόνη παιχνιδιών e-Sports.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του XL2546S και του XL2456 είναι η συμπερίληψη της τεχνολογίας DyAc⁺. Αυτή η τεχνολογία κάνει έντονες ενέργειες εντός του παιχνιδιού, όπως  λιγότερη θόλωση και αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στους παίκτες να βλέπουν εύκολα τη θέση των σημείω.Αυτή η τεχνολογία παρέχει στους παίκτες μια διαφορετική επιλογή για ενέργειες όπως ο έλεγχος ψεκασμού.

Αυτή η οθόνη διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και προσφέρει πολύ πιο ομαλή εμπειρία σε σύγκριση με τις τυπικές οθόνες ρυθμού ανανέωσης 144 Hz. Αυτός ο υψηλότερος ρυθμός ανανέωσης εξασφαλίζει μια άψογη προβολή γρήγορης κίνησης και δραματικών μεταβάσεων με συνέπεια ανά πάσα στιγμή. Η προτεινόμενη κάρτα βίντεο είναι η NVIDIA GeForce GTX 980 ή καλύτερη ή η AMD Radeon RX 480 ή καλύτερη, για να μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτήν την ταχύτερη οθόνη.

Η οθόνη Zowie XL2546S διαθέτει μια ασπίδα σε κάθε πλευρά της οθόνης και αυτές οι ασπίδες προσφέρουν ένα ρυθμιζόμενο εύρος και ένα αφαιρούμενο σχέδιο που επιτρέπει να υιοθετούν διάφορα περιβάλλοντα ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Αυτά τα Shields διατηρούν επίσης τους παίκτες επικεντρωμένους στη νίκη του παιχνιδιού και όχι στο περιβάλλον. Αυτή η οθόνη έρχεται επίσης με το S-Switch, αυτή η συσκευή σας επιτρέπει εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού της οθόνης, να κάνετε εναλλαγή μεταξύ αποθηκευμένων λειτουργιών και γρήγορη αλλαγή μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών. Οι συσκευές S-Switch επιτρέπουν στους χρήστες να αποθηκεύουν και να μεταφέρουν γρήγορα τρία προφίλ με σχεδιασμό χωρίς οδηγό. Δυστυχώς, η BenQ δεν έχει κυκλοφορήσει αυτήν τη στιγμή καμία τιμή ή διαθεσιμότητα.

SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.