Πρώτο Gameplay για NieR Re[in]carnation(IOS-Android)

Published on 19 April 2020 at 11:06

Σήμερα, κατά τη διάρκεια της ζωντανής ροής των Famitsu Dengeki Game Awards 2019 από την Ιαπωνία, η Square Enix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ παιχνιδιού του NieR Re[in]carnation.

Το τρέιλερ παρουσιάζει μια πρώτη ματιά στο gameplay του επερχόμενου τίτλου, το οποίο σίγουρα μοιάζει να έρχεται κατευθείαν από το μυαλό του Yoko Taro, ο οποίος το διευθύνει υποστηριζόμενο από τον Yosuke Saito ως παραγωγό.

Οι προγραμματιστές ανέφεραν ότι αυτό το παιχνίδι καταγράφηκε απευθείας ενώ ετρεχε σε  smartphone, και σίγουρα φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Μπορείτε να το δείτε παρακάτω και να κρίνετε μόνοι σας.

NieR Re[in]carnation είναι  κινητό JRPG που έρχεται για iOS και Android.

Αναπτύχθηκε από την Applibot με σχεδιασμό χαρακτήρων από την θυγατρική της Cygames Cydesignation με επικεφαλής τον Akihiko Yoshida.

Θα είναι ελεύθερο να παίξετε με τις συνήθεις προαιρετικές μικρο συναλλαγές και δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη. Επίσης, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα για τη Δύση ακόμα.

Εάν το ενδιαφέρον σας βρίσκεται σε παιχνίδια κονσόλας και υπολογιστή, η Square Enix ανακοίνωσε πρόσφατα το NieR Replicant ver.1.22474487139… για PS4, Xbox One και PC.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.