Resident Evil 8 - 15 ενδιαφέρουσες φήμες που μπορεί να είναι αληθινές

Published on 19 April 2020 at 21:28

Ήταν τρελές αυτές οι μέρες για το franchise Resident Evil, όχι μόνο λόγω της κυκλοφορίας του remake Resident Evil 3 - το οποίο ήταν ένα γεγονός από μόνο του - αλλά και επειδή έχουμε δει πολλές διαρροές και φήμες για πολλά επερχόμενα Resident Evil έργα. Ένα από αυτά είναι το Resident Evil 8, το οποίο έχουμε ακούσει πολύ περισσότερες λεπτομέρειες από ότι έχουμε σχετικά με το φερόμενο remake Resident Evil 4. Αν και είναι πάντα καλύτερο να μην βγάζουμε  πάρα πολλά συμπεράσματα μέχρι να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις.Οι πληροφορίες για το Resident Evil 8 προέρχονται από πολλές αξιόπιστες πηγές- και παρόλο που υπάρχει πιθανότητα μερικές (ή ίσως ακόμη και όλες) από αυτές να αποδειχθούν ανακριβής - όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε φήμη - υπάρχει επίσης μια καλή πιθανότητα ότι πολλά από αυτά είναι αλήθεια. Σε αυτήν το ποστ, θα μιλήσουμε για τις δεκαπέντε πιο ενδιαφέρουσες φήμες για το Resident Evil 8 που έχουμε συναντήσει τις τελευταίες ημέρες που μπορεί να είναι αληθινές.

ΟΝΟΜΑ

Οι διαρροές υποδηλώνουν ότι η Capcom πρόκειται να πάει με ένα «έξυπνο» όνομα για το Resident Evil 8 και ο πιο πρόσφατος γύρος διαρροών έχει λεπτομέρειες για το πώς θα το κάνουν αυτό. Το RE8, προφανώς, θα έχει έναν υπότιτλο και το παιχνίδι θα ονομάζεται Resident Evil: Village. Πώς είναι όμως τόσο έξυπνο; Λοιπόν, οι φήμες αναφέρουν ότι τα πρώτα τέσσερα γράμματα στον υπότιτλο θα επισημανθούν ως το ρωμαϊκό νούμερο VIII, παρόμοιο με αυτό που έκανε η Capcom με τα τρία τελευταία γράμματα του Resident Evil 7, επισημαίνοντάς τα να αποτελούν τον ρωμαϊκό αριθμό VII. Λαμβάνοντας υπόψη την υποτιθέμενη ρύθμιση του RE8, αυτός ο υπότιτλος έχει νόημα.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι διαρροές έχουν δείξει ότι το Resident Evil 8 πρόκειται να τοποθετηθεί σε ένα χιονισμένο αγροτικό ορεινό περιβάλλον στη δυτική Ευρώπη. Διάφοροι χωρικοί θα εμφανίζονται ως NPC και υποτίθεται ότι θα υποφέρουν από κάποιο είδος ασθένειας που τους κάνει να τρελαίνονται. Ναι, αυτό μοιάζει πολύ με το Resident Evil 4, και οι ομοιότητες δεν τελειώνουν εκεί - γιατί υποτίθεται ότι οι παίκτες θα μεταβαίνουν από το χωριό σε ένα περιβάλλον σαν κάστρο. Υπάρχουν πολλές άλλες ομοιότητες για τις οποίες θα μιλήσουμε παρακάτω.

ΠΡΩΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που τίθενται για οποιοδήποτε νέο παιχνίδι Resident Evil αυτές τις μέρες είναι - ποια θα είναι η προοπτική; Τόσο το πρώτο όσο και το τρίτο πρόσωπο είναι εξίσου βιώσιμες επιλογές. Το Resident Evil 8, σε αντίθεση με τα remakes, θα είναι ξανά πρώτο πρόσωπο, σύμφωνα με τις διαρροές, σύμφωνα με αυτό που εισήγαγε το Resident Evil 7. Και προφανώς, αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που επιστρέφει…

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Ο Ethan Winters, ο πρωταγωνιστής του Resident Evil 7, προφανώς θα επανέλθει στην ίδια ιδιότητα στο RE8. Σε αντίθεση με την ξηρή, ήπια προσωπικότητά του στο RE7, οι φήμες υποδηλώνουν ότι στο επόμενο παιχνίδι, θα είναι πολύ περισσότερο χαρακτήρας - πιο πνευματώδης και σαρκαστικός, προφανώς, με μια πολύ σαν Ash Ash Williams(δύσκολο μεν χαχαχα). Αν ανησυχείτε ότι κανένας από την παλιά φρουρά δεν θα είναι στο παιχνίδι, μην έχετε αυταπάτες.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ CHRIS REDFIELD

Ο Chris Redfield εμφανίστηκε στο Resident Evil 7 για ένα δευτερόλεπτο στο τέλος (εκτός από το ότι είναι ο πρωταγωνιστής του Not a Hero DLC), αλλά αν πιστεύουμε ότι πρόκειται για φήμες, θα έχει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στο RE8. Επιπλέον, φαίνεται ότι η Capcom ασχολείται με τον οπτικό του σχεδιασμό και τον επανασχεδιάζει για να τον φέρει πιο κοντά στο μυαλό, ποιο μυώδες  και με  βλέμμα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.

FLASHBACKS

Ο Chris Redfield, προφανώς, θα είναι ένα πολύ διαφορετικό άτομο από τον άνθρωπο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε με τα χρόνια. Οι διαρροές λένε ότι δεν πρόκειται να είναι πολύ «ηρωικός», με μια σκηνή να του δείχνει να εισβάλλει στο σπίτι των Ethan και Mia Winters (που τώρα έχουν παιδί) σε μια αναδρομή και ακόμη και να πυροβολεί  . Το Resident Evil έπαιξε με την ιδέα ενός άθικτου Chris στο παρελθόν, αλλά μπορεί να το προχωρήσει ακόμη περισσότερο με το RE8.

ΕΧΘΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΛΥΚΟΥ 

Αυτή είναι μια λεπτομέρεια που έχει αναφερθεί σε σχεδόν κάθε διαρροή RE8. Προφανώς, θα υπάρξει ένας νέος τύπος εχθρού που μοιάζει πολύ με πλάσματα που μοιάζουν με λύκους, ή θηρία ή κάτι τέτοιο, που επιτίθενται σε παίκτες με τεράστια νύχια. Ένας άλλος εχθρός που έχει περιγραφεί είναι ένας γορίλας που μοιάζει με θηρίο εφοδιασμένο με αλυσίδες και ένα ραβδί.

ΜΑΓΙΣΣΕΣ

Το Resident Evil, παρά το γεγονός ότι είναι ένα franchise τρόμου, σχεδόν κάθε φορά μπαίνει σε μια ρητά υπερφυσική περιοχή, αλλά φαίνεται ότι θα το κάνει αυτό με το RE8. Ένας άλλος μεγάλος εχθρός που έχει εμφανιστεί περισσότερες από μερικές φορές σε όλες τις διαρροές είναι μια μάγισσα που στοιχειώνει και κυνηγά τον Ethan και είναι προφανώς ο ηγέτης των προαναφερθέντων θηρίων. Η μάγισσα είναι αδύνατο να σκοτωθεί, και φέρεται να έχει ένα χαλαρό γέλιο,όσο και αν το πυροβολήσεις, διαλύεται σε ένα σμήνος από έντομα (που θυμίζει την Marguerite Baker που αγαπάει τα έντομα του RE7).

ΖΟΜΠΙ ΜΕ ΠΑΝΟΠΛΙΑ

Με όλες αυτές τις συζητήσεις για λύκους, μάγισσες και ανθρωπόμορφα τέρατα, ίσως αναρωτιέστε πού βρίσκεται τη ουσία του Resident Evil - αλλά τα ζόμπι θα επιστρέψουν, σύμφωνα με τις διαρροές… απλά όχι με τον τρόπο που σκέφτεστε. Φαίνεται ότι το RE8 θα έχει ζόμπι ντυμένα με πανοπλία, τα οποία θα σας επιτεθούν με όπλα όπως σπαθιά. Και πάλι, αυτό θυμίζει το Resident Evil 4, το οποίο είδε τεράστιους θωρακισμένους εχθρούς να σαρώνουν τον Leon στο τμήμα του κάστρου (αν και φυσικά δεν ήταν ζόμπι).

ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Τα απόκρυφά και άλλα υπερφυσικά στοιχεία υποτίθεται ότι θα είναι σημαντικά στοιχεία στο Resident Evil 8, και αυτό θα είναι εμφανές σε ψευδαισθήσεις που εμφανίζονται και ως μηχανισμοί στο παιχνίδι. Παρόμοιο με το Resident Evil 3.5 (αυτό που αρχικά θα ήταν το RE4 αλλά απορρίφθηκε κατά την ανάπτυξη). Αυτές οι ψευδαισθήσεις υποτίθεται ότι θα δυσκολέψουν τους παίκτες να καταλάβουν τι είναι αληθινό και τι όχι και ποιους να εμπιστευτεί. Οι ψευδαισθήσεις, φαίνεται ότι μπορούν να προκαλέσουν αναδρομές, και η αναδρομή που αναφέρθηκε προηγουμένως με τον Chris και την οικογένεια Winters μπορεί να είναι μία από αυτές.

INVENTORY

Η διαχείριση των αποθεμάτων είναι, φυσικά, ένα κρίσιμο μέρος του Resident Evil, και φαίνεται ότι αυτός είναι ένας άλλος τομέας όπου το RE8 μπορεί να παίρνει στοιχεία από το RE4. Οι διαρροές λένε ότι αν και αυτό το μέρος του παιχνιδιού συγκεκριμένα δεν έχει ολοκληρωθεί, η Capcom σκέφτεται να συμπεριλάβει ένα σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων παρόμοιο με αυτό που είδαμε στο Resident Evil 4, το οποίο ήταν ουσιαστικά ένα κουτί παζλ σε στυλ Tetris.

VR?

Το να παίζεις VR ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Resident Evil 7 και κάτι που αύξησε σε μεγάλο βαθμό τη φρίκη του παιχνιδιού και φαίνεται να ισχύει και με το RE8. Σύμφωνα με φήμες, το παιχνίδι θα διαθέτει και πάλι υποστήριξη PSVR, κάτι που έχει νόημα, κυρίως επειδή αυτό το παιχνίδι υποτίθεται ότι θα είναι το πρώτο άτομο για άλλη μια φορά.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ REVELATIONS 3

Παράλληλα με τις πολλές λεπτομέρειες του παιχνιδιού που εμφανίστηκαν για το RE8 τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξαν επίσης μερικές διαρροές για την ανάπτυξή του. Όταν το παιχνίδι άρχισε να αναπτύσσεται - και για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά - προφανώς αναπτύχθηκε ως Resident Evil Revelations 3. Η λήψη για το παιχνίδι με βάση εσωτερικές δοκιμές  από τους Resident Evil Ambassadors ήταν ασυνήθιστα ισχυρή όμως, και μετά από αυτό - και επειδή η Capcom δεν ήθελε πάρα πολύ ένα κενό μεταξύ RE7 και RE8 -το Revelations 3 μετατράπηκε σε Resident Evil 8.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ 2021

Από το Resident Evil Revelations 2 το 2015, η Capcom κυκλοφορούσε ένα νέο παιχνίδι Resident Evil σχεδόν κάθε χρόνο, με το 2018 να είναι το μόνο έτος που δεν είδαμε να κυκλοφορεί ένα παιχνίδι RE. Ακόμα και το 2016 είχε το Umbrella Corps (αν και αυτό ξεχνιέται καλύτερα). Και η Capcom προφανώς πρόκειται να συνεχίσει το ετήσιο σχέδιο κυκλοφορίας για τη σειρά , επειδή σύμφωνα με τις διαρροές, το Resident Evil 8 έχει προγραμματιστεί για αρχές του 2021. Οι διαρροές έχουν επίσης πει ότι το παιχνίδι πρόκειται να αποκαλυφθεί πολύ σύντομα - υποτίθεται ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί για την E3 2020 πριν ακυρωθεί η έκθεση. Αν και φυσικά δεδομένου το πόσο αβέβαια είναι όλα αυτές τις μέρες χάρη στην πανδημία, δεν γνωρίζουμε αν η Capcom θα είναι σε θέση να παραμείνει στα αρχικά χρονοδιαγράμματα.

CROSS-GEN

Όπως μπορεί να μαντέψατε, οι φήμες έχουν ενσωματώσει το Resident Evil 8 ως cross-gen κυκλοφορία. Εάν το παιχνίδι βγει πραγματικά το 2021, η κυκλοφορία ως τίτλος cross-gen θα είχε πολύ νόημα, ειδικά από έναν τέτοιο εκδότη.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.