Προγραμματιστής System Shock 3: "Είμαστε ακόμα εδώ"

Published on 19 April 2020 at 22:47

Η Millios ανυπομονεί για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου System Shock 3 , αλλά τους τελευταίους μήνες ήταν δύσκολο για το παιχνίδι, τους προγραμματιστές OtherSide Entertainment και τους θαυμαστές της σειράς. Αναφορές εμφανίστηκαν νωρίτερα φέτος ότι το παιχνίδι αντιμετώπιζε σοβαρά ζητήματα και ως αποτέλεσμα, την αποχώρηση της ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού .

Πρόσφατα όμως, ένας υπάλληλος της  OtherSide, από το τμήμα μάρκετινγκ και ανάπτυξη επιχειρήσεων VP Walter Somol, δημοσίευσε μια ενημέρωση στα φόρουμ του στούντιο, λέγοντας ότι το στούντιο λειτουργεί απομακρυσμένα και εργάζεται σε μια νέα ιδέα χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 4 που προφανώς «έρχεται καλά. "

«Είμαστε ακόμα εδώ», έγραψε ο Somol. «Δουλεύουμε όλοι απομακρυσμένα αυτήν τη στιγμή, πιθανώς όπως οι περισσότεροι από εσάς. Η νέα μας ιδέα έρχεται καλά και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για αυτό. Πιστεύουμε ότι είναι ξεχωριστό στυλ τέχνης για αυτό και έχουμε αυτό και το παιχνίδι μαζί στην UE4. Ξέρω ότι είναι spoilers, αλλά δεν μπορώ πραγματικά να πω τίποτα γι 'αυτό το σημείο. "

Αξίζει να σημειωθεί ότι o Somol δεν αναφέρει το System Shock 3 στην ενημέρωσή του, ούτε λέει πώς έρχεται το παιχνίδι, οπότε δεν είναι ακόμη σαφές πού βρίσκεται ακριβώς το παιχνίδι στη διαδικασία ανάπτυξής του. Φυσικά, αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης γύρω από την πανδημία COVID-19, υπάρχει αβεβαιότητα για σχεδόν κάθε παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.