Αυτά τα ακουστικά Cyberpunk 2077 είναι υπέροχα

Published on 20 April 2020 at 15:26

Ενώ περιμένετε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι Cyberpunk 2077, δείτε αυτό το φοβερό ακουστικό από τη γραμμή Steel Series Arctis. Τα νέα δημοσιεύτηκαν στο Twitter από τον Kazuliski.

Αυτό το ακουστικό διαθέτει ασύρματη σύνδεση 2,4Hz, αποσπώμενο μικρόφωνο και παρέχει πολύ αποτελεσματική ακύρωση θορύβου για το χρήστη. Είναι συμβατά με τις συσκευές PS4, Xbox One, PC, Android, το Nintendo Switch ή το Switch Lite. Αυτά τα ακουστικά είναι δροσερά ,ελαφριά και έχουν ήχο υψηλής ποιότητας.

Το κίτρινο μοτίβο που περιγράφει λεπτομερώς το ακουστικό είναι μια αναφορά στην ικανότητα των Netrunner. Οι Netrunners είναι χάκερ με κυβερνητικές βελτιώσεις που δίνουν στους χαρακτήρες αυτούς τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τον κόσμο γύρω τους ως σημεία ηλεκτρονικών δεδομένων. Ενώ ορισμένοι θαυμαστές δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτό το σχέδιο με το πόσο απασχολημένος είναι ο σχεδιασμός, άλλοι πιστεύουν ότι ενσωματώνει τη φουτουριστική εμφάνιση που επιδιώκει το παιχνίδι.

Το ακουστικό εμφανίζεται επί του παρόντος στο Amazon, αλλά δεν είναι διαθέσιμο για αγορά. Ένα παρόμοιο μοντέλο χωρίς το διακοσμητικό θέμα έχει μια μέση κριτική 4 στα 5 αστέρια στη λίστα του amazon. Εκείνοι που δεν τους άρεσαν ανέφεραν φυσικά προβλήματα με τη σύνδεση ή το μικρόφωνο. Οι περισσότερες κριτικές είναι εξαιρετικά θετικές και οι χρήστες εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ικανότητά τους να αποκλείουν τον εξωτερικό θόρυβο και να αναφέρουν ότι είναι άνετα να φορούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Αυτό το ακουστικό δεν είναι το μοναδικό προϊόν Cyberpunk 2077 με ειδικά θέματα. Οι ειδήσεις ενός Xbox One Cyberpunk  controller περιορισμένης έκδοσης διέρρευσαν πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας στις 20 Απριλίου. Υπάρχει επίσης ένα Xbox One με θέμα το Cyberpunk 2077 που συνοδεύεται από τον κωδικό παιχνιδιού. Τέλος, ο διαγωνισμός Cyber-Up Yor PC αναζητά τον πιο όμορφο κουτί υπολογιστή χρησιμοποιώντας τα θέματα του Cyberpunk 2077.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 3.5 stars
2 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.