Η φθηνότερη κονσόλα της Microsoft για την επόμενη γενιά, το Xbox Series S, θα μπορούσε να αποκαλυφθεί τον Μάιο

Published on 21 April 2020 at 20:25

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft θα μπορούσε να ανακοινώσει μια φθηνότερη κονσόλα επόμενης γενιάς, με τίτλο Xbox Series S, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης αποκάλυψης υλικού στις αρχές Μαΐου.

Η μακρά φημολογημένη κονσόλα - που αναφέρεται με το κωδικό όνομα Lockhart - έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει παίκτες με συνείδηση ​​κόστους και θα στοχεύει 4 teraflops υπολογιστικής ισχύος (σε σύγκριση με το 12 της Σειράς X), αναφέρει τα Windows Central.

Παρόλο που το σύστημα φέρεται να είναι λιγότερο ισχυρό από τη Σειρά X, υποστηρίζεται ότι η Σειρά S θα εξακολουθήσει να προσφέρει πτυχές της εμπειρίας επόμενης γενιάς που δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν σε κονσόλες προηγούμενης γενιάς, πιθανώς με τη μορφή ταχύτερης ταχύτητας φόρτωσης SSD και περιορισμένης ανίχνευσης ακτίνων.

Προηγουμένως ισχυρίστηκε ότι το Lockhart θα βγαινει με ταχύτερη CPU, χωρίς εξωτερική μονάδα δίσκου και στόχευση παιχνιδιών 1440p.

Οι προγραμματιστές παιχνιδιών αναμένεται να υποστηρίξουν τόσο τη σειρά X όσο και το S, όπως υποστηρίζεται, σε μια εγκατάσταση παρόμοια με τις υπάρχουσες κονσόλες Xbox One X και Xbox One S, και PlayStation 4 και PlayStation 4 Pro.

Το Xbox θα μπορούσε να κυκλοφορήσει δύο κονσόλες επόμενης γενιάς.
Η Σειρά S μπορεί να προωθηθεί σε μεγάλο βαθμό με την υπηρεσία ροής xCloud της Microsoft, η οποία θα μπορούσε θεωρητικά να επιτρέψει στην κονσόλα να μεταδίδει ροή απόδοσης ποιότητας X.

Το Windows Central ισχυρίζεται αυτήν την εβδομάδα ότι οι υπάλληλοι του Xbox δοκιμάζουν τώρα το Xbox Series S στα σπίτια τους και ότι ο συγχρονισμός θα μπορούσε να ευθυγραμμιστεί με αναφορές για ένα επερχόμενο συμβάν αποκάλυψης Xbox.

Η Microsoft δήλωσε τη Δευτέρα ότι η επερχόμενη κονσόλα Xbox One X με θέμα το Cyberpunk 2077 θα είναι η τελευταία ειδική έκδοση του υλικού και ο αναλυτής της Niko Partners Daniel Ahmad πρότεινε ότι η εταιρεία θα μπορούσε να διακόψει το τρέχον μοντέλο gen πριν από την κυκλοφορία του Xbox Series X κατά την περίοδο των διακοπών του 2020.

Ο Αχμάντ ισχυρίστηκε επίσης την περασμένη εβδομάδα ότι η ακύρωση της E3 θα δει την «πρώτη κατάλληλη κονσόλα επόμενης γενιάς / βιτρίνα παιχνιδιών» να πραγματοποιηθεί «πολύ νωρίτερα» από τον Ιούνιο, όπου η ετήσια εμπορική έκθεση είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί.

Το Windows Central πρότεινε ότι η Microsoft ενδέχεται να σχεδιάζει να αναδείξει και παιχνίδια επόμενης γενιάς τον Μάιο, πιθανώς τον τίτλο εκκίνησης 343 Industries Halo Infinite και το Playground Games Fable reboot.

Η Microsoft κυκλοφόρησε τις πλήρεις προδιαγραφές υλικού της σειράς Xbox X τον Μάρτιο.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 5 stars
1 vote

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.