Το Jurassic World Aftermath θα μπορούσε να είναι το επόμενο παιχνίδι Jurassic Park

Published on 21 April 2020 at 23:45

Φαίνεται ότι ένα νέο παιχνίδι που ονομάζεται Jurassic World Aftermath βρίσκεται σε εξέλιξη και μπορεί να έχει σχέση με ένα έργο που είχε ακυρωθεί προηγουμένως.

Όπως εντοπίστηκε από το franchise fansite Jurassic Outpost, η Universal Studios υπέβαλε μια νέα αίτηση εμπορικού σήματος στις ΗΠΑ για το Jurassic World Aftermath στις 14 Απριλίου. Η εφαρμογή καλύπτει βιντεοπαιχνίδια και ένα ευρύ φάσμα μέσων που σχετίζονται με παιχνίδια τόσο για κονσόλες όσο και για κινητές συσκευές, καθώς και "με δυνατότητα λήψης λογισμικό παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας ". Αυτές οι εφαρμογές προορίζονται πάντα να είναι όσο το δυνατόν ευρύτερες ενώ εξακολουθούν να είναι εκτελεστές, οπότε μην διαβάζετε πάρα πολύ τις λεπτομέρειες προς το παρόν.

Το όνομα "Jurassic World Aftermath" υποδηλώνει ότι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί μετά τα γεγονότα της ταινίας του 2015, και ίσως και μετά το Jurassic World: Fallen Kingdom. Αυτό μπορούμε να συλλέξουμε από την ίδια την εφαρμογή εμπορικών σημάτων. Ωστόσο, το Jurassic Outpost θεωρεί ότι το Aftermath μπορεί να είναι η επιστροφή του Jurassic World Survivor, ενός παιχνιδιού που δεν ανακοινώθηκε ποτέ επίσημα πριν φαινομενικά ακυρώθηκε το 2015.

Με το Jurassic World Evolution  έχει αποδείξει ότι μπορεί  ένα αξιοπρεπές παιχνίδι Jurassic Park να υπάρξει στον 21ο αιώνα, ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καιρό για να μάθουμε περισσότερα για το Jurassic World Aftermath.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.