Το Xbox Series X RTX Hardware και ο SSD θα φέρει επανάσταση στα Stealth Games.

Published on 22 April 2020 at 23:58

Τους τελευταίους μήνες, έχουμε ακούσει πολλά για το πώς τα επερχόμενα Xbox Series X και PlayStation 5 θα φέρουν επανάσταση σε παιχνίδια ανοιχτού κόσμου με τους ισχυρούς επεξεργαστές τους και μονάδες δίσκου, αλλά τι γίνεται με άλλα είδη; Το Windows Central δημοσίευσε ένα νέο άρθρο, το οποίο περιλαμβάνει αντιδράσεις προγραμματιστών στο υλικό Xbox Series X και πολλά από αυτά είναι πράγματα που έχουμε ακούσει πριν - ανυπομονούν να παίξουν με τη νέα GPU και τον SSD που θα διευκολύνει τη ροή μεγάλων κόσμων . Πιθανώς η πιο ενδιαφέρουσα απάντηση προέρχεται από τον Kevin Floyer-Lea της Rebellion Developments, ο οποίος περιγράφει μερικούς από τους λιγότερο προφανείς τρόπους που το υλικό της σειράς Xbox X θα ωφελήσει πιο γραμμικά, stealth παιχνίδια όπως η δική τους σειρά Sniper Elite.

Προφανώς, τα γραφικά 4K και τα υψηλά καρέ είναι πλεονεκτήματα για παιχνίδια όπως το Sniper Elite, αλλά το ray tracing του Xbox Series X, συμπεριλαμβανομένης του ray tracing ήχου, έχει επίσης τεράστιο αποτέλεσμα.

Η  επιτάχυνση υλικού με ray tracing  είναι ένα πολύ ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό. Όχι μόνο μας επιτρέπει να μεταφέρουμε παίκτες σε περιβάλλοντα που είναι πιο ρεαλιστικά και δυναμικά, αλλά το υλικό  μπορεί να κάνει περισσότερα από την απλή απόδοση! Για παράδειγμα, μπορούμε να κάνουμε απίστευτα πράγματα με την ακουστική για να ενισχύσουμε τον ρεαλισμό. Η μοντελοποίηση ρεαλιστικής απόφραξης ήχου για την ακοή της AI σε πραγματικό χρόνο, για παράδειγμα, είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό για τη δημιουργία παιχνιδιών stealth.

Η γρήγορη ροή δεδομένων από το SSD του XSX δεν είναι μόνο καλό για τη δημιουργία τεράστιων κόσμων, αλλά επιτρέπει στους προγραμματιστές να βελτιώσουν τις λεπτότερες λεπτομέρειες, όπως το χαρακτήρα AI και το κινούμενο σχέδιο ...

Η ταχύτητα αποθήκευσης SSD μας επιτρέπει, στη συνέχεια, να πάρουμε αυτά τα όμορφα ρεαλιστικά περιβάλλοντα και να τα κάνουμε να φορτωθούν γρήγορα. Και μιλάμε για μεγαλύτερα περιβάλλοντα από αυτά που θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε στο Xbox One. Η εύρεση νέων πραγμάτων για ροή είναι σημαντικό μέρος αυτής της γενιάς και η ροή κινουμένων σχεδίων είναι μια αλλαγή-παιχνιδιού για λήψη κίνησης. Τώρα μπορούμε να υποστηρίξουμε τη λεπτομερή λήψη κίνησης σε πολύ ευρύτερη κλίμακα, όπως οι χαρακτήρες που δεν παίζουν απλώς να κάνουν τη δουλειά τους στο παρασκήνιο. Αντί για όλα τα εχθρικά NPC που κινούνται με τον ίδιο τρόπο, για παράδειγμα, η ταχύτητα αποθήκευσης SSD σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε πολλές μοναδικές κινούμενες εικόνες.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 5 stars
1 vote

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.