Δείτε πώς μπορείτε να επιδιορθώσετε το σφάλμα στην πλατφόρμα της EA “Account Is Invalid”

Published on 26 April 2020 at 21:45

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι παίκτες διαμαρτύρονταν για τη λήψη σφάλματος "account is invalid" ενώ προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια που συνδέονται με τον λογαριασμό τους EA. Αυτό το ζήτημα αντιμετωπίζεται από παίκτες σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των PC, PS4 και Xbox One. Αντί να συνδεθούν στα αγαπημένα τους βιντεοπαιχνίδια όπως το Apex Legends και το FIFA 2020, οι παίκτες αντιμετωπίζουν αυτό το σφάλμα. Ευτυχώς, υπάρχει μια γρήγορη λύση για αυτό.

Εάν εμφανιστεί το σφάλμα "Ο λογαριασμός δεν είναι έγκυρος", είναι πιθανό να συμβεί επειδή ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί ως προφύλαξη λόγω ύποπτης δραστηριότητας. Τέτοια μέτρα λαμβάνονται από εταιρείες για να αποτρέψουν το να γίνουν θύματα χάκερ οι λογαριασμοί των χρηστών τους. Ευτυχώς, το ζήτημα δεν είναι τόσο μεγάλο. Για να μην εμφανιστεί το σφάλμα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερώσετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Η επαναφορά του κωδικού πρόσβασης θα σας δώσει πίσω πρόσβαση στον λογαριασμό σας, κάτι μέσω του οποίου θα μπορείτε να παίξετε ξανά τα αγαπημένα σας βιντεοπαιχνίδια. Ο γρηγορότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να μεταβείτε στον ιστότοπο της EA.

Αφού ενημερώσετε τον κωδικό πρόσβασης, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης από την EA που θα περιέχει έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης. Αφού ολοκληρώσετε ολόκληρη τη διαδικασία, θα πρέπει να μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χωρίς προβλήματα. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, τότε πρέπει να δοκιμάσετε ξανά την πλήρη διαδικασία μετά από 90 λεπτά.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.