Το Cyberpunk 2077 έρχεται στο IGN's Summer Of Gaming Event

Published on 27 April 2020 at 21:22

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε νέο gameplay από το Cyberpunk 2077  αλλά φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ. Η IGN επιβεβαίωσε ότι ο προγραμματιστής CD Projekt Red φέρνει τον τίτλο στην εκδήλωση Summer of Gaming τον Ιούνιο.

Υπάρχουν λίγα πράγματα που πρέπει να ακολουθήσουμε από την άποψη των πραγματικών λεπτομερειών αυτήν τη στιγμή, αλλά υποθέτουμε ότι θα ρίξουμε μια ματιά σε ένα νέο υλικό στο παιχνίδι. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, το IGN's Summer of Gaming είναι υποκατάστατο της E3 2020, που περιγράφεται ως "μια σειρά προγραμματισμού που θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουνίου". Είναι έτοιμο να περιλαμβάνει παρουσιάσεις εκδοτών,  επιδείξεις, απομακρυσμένες συνεντεύξεις προγραμματιστών και άλλα.

Το ίδιο το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 για το Xbox One. Έχει ήδη ανακοινωθεί ως τίτλος  και για το Xbox Series X, πράγμα που σημαίνει ότι εάν αγοράσετε την έκδοση της τρέχουσας γενιάς, θα λάβετε επίσης μια δωρεάν αναβάθμιση επόμενης γενιάς όταν διατεθεί.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr 

Πηγή Ign


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.