Το στούντιο του DayZ κλεινει - αλλά οι ενημερώσεις θα συνεχίσουν να έρχονται

Published on 28 April 2020 at 22:03

Η Bohemia Interactive, προγραμματιστής και εκδότης του shooter επιβίωσης DayZ, ανακοίνωσε ότι έκλεισε πρόσφατα το στούντιο της στην Μπρατισλάβα μετά από «μια αμοιβαία απόφαση μεταξύ διευθυντών και ηγετικών στούντιο». Ωστόσο, φαίνεται ότι όλες οι ενημερώσεις του παιχνιδιού επιβίωσης θα συνεχίσουν να φτάνουν όπως είχε προγραμματιστεί.

Αυτό είναι σύμφωνα με ένα tweet που δημοσιεύτηκε από το στούντιο στο οποίο ευχαριστεί "όλα τα μέλη της ομάδας για τη συμβολή τους" και επιβεβαιώνει ότι "αυτή η απόφαση δεν θα επηρεάσει το μέλλον του DayZ, το οποίο θα συνεχιστεί όπως περιγράφεται »σε μια δημοσίευση του Ιανουαρίου στον ιστότοπο του ανοιχτού κόσμου. Δεν είναι σαφές από την ανάρτηση του στούντιο εάν η ομάδα που εδρεύει στο στούντιο της Μπρατισλάβα εργάστηκε επί του παρόντος στο παιχνίδι του 2018, το οποίο βασίζεται σε ένα mod του Arma 2.

Το επίσημο κανάλι του DayZ στο Twitter  έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι "Η ανάπτυξη του DayZ δεν είναι κλειστή" και ότι υπάρχουν ενημερώσεις στον τρόπο "όλο το χρόνο", αλλά θα υπάρξουν απλώς "μεγαλύτερα κενά μεταξύ τους". Προσθέτει, "Όλα πάνε από το σχέδιο που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο", πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες ενημερώσεις παιχνιδιών που πρόκειται να φτάσουν το 2020.

«Φέτος, η ανάπτυξη θα επικεντρωθεί στη σταθερότητα, στη διόρθωση σφαλμάτων και στις βελτιώσεις του παιχνιδιού», λέει το στούντιο στην ανάρτηση, «μαζί με κάποιο νέο περιεχόμενο μικρής κλίμακας». Για παράδειγμα, οι προγραμματιστές εξετάζουν την εφαρμογή μιας δέσμης «χειραγώγησης αποθέματος» και επιδιορθώσεων χειρισμού οχημάτων, βελτιώσεων παιχνιδιού σε πράγματα όπως η δημιουργία βάσης, η «έκθεση στο περιβάλλον», το μαγείρεμα και οι ασθένειες.

Επιπλέον, το στούντιο σχεδιάζει να προσθέσει περιεχόμενο όπως νέα πυροβόλα όπλα, συντρίμμια οχημάτων, ακόμη και  "σπασμένα μέρη αμαξώματος", καθώς και επιπλέον δυνατότητες για modding υποστήριξη τον ερχόμενο χρόνο.

Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για την επόμενη ενημέρωση του DayZ, αλλά υπάρχει μια δημοσίευση σημειώσεων ενημέρωσης κώδικα που μπορείτε να δείτε εδώ αν θέλετε να δείτε τι είναι πιο πρόσφατα στο παιχνίδι με την ενημέρωση 1.07.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.