Η EA επιβεβαιώνει ότι το επόμενο Battlefield έρχεται το 2021

Published on 29 April 2020 at 17:29

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η EA και η DICE σημείωσαν ότι το Battlefield V επρόκειτο να λάβει την τελική ενημέρωση περιεχομένου αργότερα αυτό το καλοκαίρι και τώρα η EA επιβεβαίωσε ότι η επόμενη συμμετοχή στη σειρά Battlefield θα φτάσει το επόμενο έτος. Και με βάση τα προηγούμενα σχόλια, είμαστε πολύ σίγουροι ότι έρχεται και στο Xbox Series X.

Ήδη γνωρίζαμε ότι το επόμενο Battlefield είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία το 2021 ή το 2022, αλλά σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε χθες στα μέσα ενημέρωσης, η EA και η DICE διαβεβαίωσαν τους παίκτες ότι η υποστήριξη για το Battlefield V θα συνεχιστεί και επιβεβαίωσε ότι το 2021 είναι τώρα ο στόχος για το επόμενο παιχνίδι το franchise:

«Μακροπρόθεσμα, το στούντιο επικεντρώνεται στο μέλλον του Battlefield που θα φέρουμε στους παίκτες το 2021.»

Δεν έχει ειπωθεί τίποτα σχετικά με τις ακριβείς πλατφόρμες που θα έρθει το παιχνίδι, αλλά το Xbox Series X είναι σίγουρα ένα  στοίχημα, ειδικά καθώς ο CFO Blake Jorgensen σχολίασε το 2019 ότι το παιχνίδι θα "στοχεύει σε νέες καινοτομίες που θα ενεργοποιηθουν στης πλατφόρμες επόμενης γενιάς ".

Φυσικά, το Battlefield V δεν είναι το μόνο παιχνίδι της EA  που έχει προγραμματιστεί να λάβει την τελευταία του ενημέρωση . Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι το Star Wars Battlefront II είναι πλέον "ολοκληρωμένο" και η υποστήριξη θα συνεχιστεί για το παιχνίδι .

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.