Το Xbox Game Pass έχει περισσότερους από 10 εκατομμύρια συνδρομητές. Το Xbox Live είχε σχεδόν 90 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες

Published on 30 April 2020 at 09:53

Κατά τη διάρκεια της τριμηνιαίας πρόσκλησης χρηματοοικονομικής διάσκεψης της Microsoft για επενδυτές και αναλυτές, ο διευθύνων σύμβουλος Satya Nadella και ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής Amy Hood μίλησαν για τον τομέα παιχνιδιών της εταιρείας.

Η Nadella ανέφερε ότι η Microsoft είδε «all-time record engagement» με 90 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες Xbox Live το τελευταίο τρίμηνο.

Επιπλέον, το Xbox Game Pass έχει περισσότερους από 10 εκατομμύρια συνδρομητές, αυξάνοντας τη δημιουργία εσόδων από περιεχόμενο και υπηρεσίες εντός παιχνιδιού.

Εκατομμύρια άνθρωποι στρέφονται στα παιχνίδια για να διατηρήσουν την ανθρώπινη σύνδεση ενώ ασκούν κοινωνικές αποστάσεις και συνεχίζουμε να προσφέρουμε νέο αποκλειστικό περιεχόμενο πρώτου και τρίτου μέρους για να προσελκύσουμε και να διατηρήσουμε παίκτες.

Είδαμε την αφοσίωση σε  αυτό το τρίμηνο με σχεδόν 90 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες του Xbox Live με επικεφαλής τις ισχυρές κονσόλες εντός και εκτός.

Το Xbox Game Pass έχει περισσότερους από 10 εκατομμύρια συνδρομητές και βλέπουμε αυξημένη δημιουργία εσόδων από περιεχόμενο και υπηρεσίες εντός παιχνιδιού.

Και η υπηρεσία παιχνιδιών xCloud του έργου μας έχει τώρα εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες σε επίπεδο δοκιμής σε επτά χώρες με οκτώ ακόμη να ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Στη συνέχεια, ο Hood ανέφερε ότι τα έσοδα από παιχνίδια στο τρίμηνο ήταν «καλύτερα από το αναμενόμενο». Υπήρξε «ισχυρή ανάπτυξη» τόσο για το Xbox Game Pass όσο και για το Minecraft. Αναμένει επίσης ότι αυτή η παράσταση θα συνεχιστεί στο τρέχον τρίμηνο (από Απρίλιο έως Ιούνιο).

Μιλώντας για το τρέχον τρίμηνο, οι προοπτικές για τα παιχνίδια είναι η αύξηση των εσόδων στην υψηλή εφηβεία με τη συνεχή ισχυρή αφοσίωση των χρηστών σε ολόκληρη την πλατφόρμα.

Rating: 4 stars
1 vote

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.