Ενα Paper Mario-Inspired RPG το Bug Fables έρχεται σε Xbox, Ps4 και Switch

Published on 30 April 2020 at 15:18

Η Moonsprout Games και η Dangen Entertainment ανακοίνωσαν ότι το Bug Fables: The Everlasting Sapling θα έρθει στο  Switch, PS4 και Xbox One τον Μάιο.

Το Bug Fables είναι ένα paper style  RPG που παίρνει πολλή έμπνευση από τα κλασικά παιχνίδια Paper Mario με βάση τη σειρά από την εποχή N64 / GameCube, συγκεκριμένα, το αγαπημένο από τους θαυμαστές, The Thousand-Year Door.

Ο τίτλος κυκλοφόρησε στο Steam τον Νοέμβριο του 2019 και οι κριτικές είναι εξαιρετικά θετικές.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο μόνο ψηφιακά σε κονσόλες και θα κοστίζει 24,99 € σε όλες τις ψηφιακές βιτρίνες, ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι στο Steam με μόλις 19,99€ αυτήν τη στιγμή.

Ακολουθεί μια σύνοψη του παιχνιδιού και ένα νέο τρέιλερ παρακάτω για να δείτε:

Στο Bug Fables, οι παίκτες ελέγχουν τρεις επίδοξους ήρωες, τον Kabbu the beetle, τον Vi the bee και τον Lief the moth, ο καθένας με τις δικές τους προσωπικότητες, καθώς διασχίζουν τεράστιους κόσμους και μπουντρούμια χρησιμοποιώντας τις μοναδικές ικανότητές τους για να λύσουν παζλ και να περάσουν πέρα ​​από το βασίλειο σε αναζήτηση του The Everlasting Sapling.

Οι βασικές τοποθεσίες περιλαμβάνουν το Ant Kingdom, το ύπουλο Snakemouth Den, το γραφικό Golden Hills, το The Lost Sands και το σπίτι του Vi, το Bee Kingdom. Το Bugaria είναι πασπαλισμένο με ένα εκλεκτικό καστ από NPC που προσφέρουν βοήθεια και ξεκινούν αναζητήσεις για τους ήρωες που πρέπει να αναλάβουν ακολουθώντας την κύρια ιστορία.

Το Bug Fables: The Everlasting Sapling κυκλοφορεί στις 28 Μαΐου για Switch, PS4 και Xbox One.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.