Πώς να ξεκλειδώσετε ένα μυστικό Skin της Rey στο Star Wars Battlefront II

Published on 1 May 2020 at 07:50

Οι παίκτες του Star Wars Battlefront II έλαβαν κάποια άσχημα νέα αυτή την εβδομάδα όταν έμαθαν ότι το παιχνίδι λαμβάνει την τελική του ενημέρωση. Η ενημέρωση Battle on Scarif φέρνει τον πλανήτη του Rogue One στο παιχνίδι και μερικά skins για υπάρχοντες ήρωες. Η Rey είναι μία από αυτές τις τυχερές, με κάποιες νέες εμφανίσεις βασισμένες στο The Rise of Skywalker. Ένα από αυτά τα skin κρύβεται πίσω από ένα περιβαλλοντικό παζλ και μια σειρά από easter eggs. Αν θέλετε να μάθετε το μυστικό πίσω από το αίνιγμα και να ξεκλειδώσετε το  "Resilient" της Rey με κουκούλα, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό.

Ξεκινήστε με τη λειτουργία Co-Op Online

Θα θελήσετε να παίξετε το Online Co-op ως  Resistance. Αυτό που ψάχνετε είναι ο χάρτης Takodana (Ground). Δεν υπάρχει τρόπος να το αναγκάσετε να εμφανιστεί, οπότε θα πρέπει απλώς να παραμείνετε σε κινηση.

Πυροβολήστε την εικόνα του Hondo

Το ταξίδι με τα easter eggs  ξεκίνησε από τους παίκτες να παρατηρούν ένα μήνυμα στο Aurebesh, το διαστημικό αλφάβητο του Star Wars. Αναφέρεται σε έναν πειρατή που κρύβει κάτι. Οι παίκτες το ένωσαν γρήγορα και βρήκαν ότι αναφέρεται στο πορτρέτο του Hondo Ohnaka που κρέμεται στο κάστρο του Maz.

Βρείτε την εικόνα, τραβήξτε την και ένα νόμισμα θα πρέπει να βγει για να το συλλέξετε.

Πατήστε τα κουμπιά κοντά στο Slave 1

Το εμβληματικό πλοίο του Boba Fett είναι παρκαρισμένο στο δάσος έξω από το κάστρο της Maz, κάτω από μερικά φύλλα. Ψάχνετε τρία κόκκινα κουμπιά κοντά στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Πατήστε τα κουμπιά με αυτήν τη σειρά: μεσαία, αριστερά, δεξιά. Εάν το κάνατε σωστά, θα πρέπει να ακούσετε ένα κτύπημα που επιβεβαιώνει την επιτυχία.

Βρείτε την 501η σημαία

Η 501st είναι η προσωπική μονάδα του Vader των Stormtroopers). Η σημαία τους είναι μαύρη και φέρει Stormtrooper. Θα θελήσετε να φτάσετε στην κορυφή του κάστρου και να πέσετε πάνω στην 501η σημαία.

Μπείτε στο μυστικό δωμάτιο της Maz

Εάν έχετε κάνει όλα αυτά τα βήματα σωστά, μια πόρτα θα πρέπει να ανοίξει κοντά στο πορτρέτο του Hondo. Αυτή η πόρτα θα οδηγήσει στο υπόγειο της Maz. Οι θαυμαστές πρέπει να αναγνωρίσουν αυτό το δωμάτιο από το The Force Awakens ως το μέρος όπου ο Rey βρίσκει το παλιό lightsaber. Η έκδοση του παιχνιδιού είναι γεμάτη με easter eggs που αξίζει να δείτε. Το πιο σημαντικό, είναι η είσοδό που θα πρέπει να ξεκλειδώσει της Rey "Resilient" skin.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα κι αν μόνο ένας παίκτης κάνει όλα τα βήματα, οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στο υπόγειο και να διεκδικήσει το skin απλώς βιαστείτε στο υπόγειο όποτε έχετε την ευκαιρία

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.