Phil Spencer: Το Project xCloud θα έρθει στο Xbox Game Pass, οι χρήστες θα παίζουν «δύο φορές» περισσότερο

Published on 1 May 2020 at 11:31

Κατά τη διάρκεια της αναφοράς κερδών της Microsoft, το Xbox μοιράστηκε για πρώτη φορά ορισμένα στοιχεία σχετικά με το Xbox Game Pass, το οποίο απολαμβάνει περισσότερους από 10 εκατομμύρια χρήστες. Σήμερα(χθες), ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer μοιράστηκε ακόμη περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη νεοσύστατη υπηρεσία παιχνιδιών που μοιάζει με Netflix.

Η Microsoft αποκάλυψε διάφορα στοιχεία και τεράστια κέρδη, επικαλούμενη σε γενικές γραμμές την μαζική ανάπτυξη . Το Xbox μεγάλωσε επίσης, απολαμβάνοντας πρωτοποριακή αφοσίωση ενώ μοιράστηκε για πρώτη φορά φιγούρες χρηστών Xbox Game Pass (XGP).

Το Xbox Game Pass έχει πάνω από δέκα εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές ανεβάζοντας την αξία της υπηρεσίας σε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.

Σήμερα, ο επικεφαλής παιχνιδιών της Microsoft, Phil Spencer, μοιράστηκε μερικά επιπλέον στοιχεία και στοιχεία σχετικά με τη συμπεριφορά των χρηστών του Xbox Game Pass, για να δείξει πώς η υπηρεσία δεν οδηγεί απλώς τις ταμειακές ροές, αλλά και την αφοσίωση για προγραμματιστές που ασχολούνται με την υπηρεσία.

Είμαστε ενθουσιασμένοι από την απάντηση στο Xbox Game Pass και χθες ανακοινώσαμε ότι το Game Pass έχει πλέον περισσότερα από 10 εκατομμύρια μέλη από 41 χώρες παγκοσμίως. Το Xbox Game Pass εμπνέει μια νέα εποχή παιχνιδιού - όπου η κοινότητα με το ίδιο σχέδιο Game Pass μπορεί να παίξει έναν μεγάλο κοινό κατάλογο με τα καλύτερα παιχνίδια, ανακαλύπτοντας νέους τίτλους και εμπειρίες μαζί. Με το Game Pass, θέλουμε να απαντήσουμε στην ερώτηση: τι να παίξω στη συνέχεια με τους φίλους μου;

Είμαστε ακόμα νωρίς σε αυτό το ταξίδι και τους τελευταίους δύο μήνες  έχουμε δει πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για την κοινότητά μας.

Ο Spencer τόνισε διάφορα στατιστικά στοιχεία παικτών στην ανάρτηση ιστολογίου, σημειώνοντας ότι το ποσοστό φιλίας του Xbox Live έχει αυξηθεί κατά 70% του Xbox Game Pass, καθώς οι χρήστες αρχίζουν να προσθέτουν φίλους στις λίστες επαφών τους στο Xbox Live. Αυτό θα μπορούσε να υπαινίσσεται την άνοδο σε εντελώς νέους πελάτες,  του Xbox Game Pass για υπολογιστή, το οποίο περιλαμβάνει κοινωνικές δυνατότητες στην εφαρμογή του.

Ο Spencer ανέφερε επίσης ότι οι χρήστες Xbox Game Pass παίζουν διπλάσιο από τους χρήστες εκτός XGP, αναφέροντας τους ως λόγο για την αύξηση κατά 130% των παιχνιδιών για πολλούς παίκτες στο Xbox κατά το τελευταίο τρίμηνο.

Αφού συμμετάσχουν στο Game Pass, οι άνθρωποι παίζουν 40% περισσότερα παιχνίδια και περισσότερο από το 90% των μελών έχουν παίξει ένα παιχνίδι που δεν θα είχαν δοκιμάσει χωρίς το Game Pass - συχνά ανακαλύπτοντας νέα είδη που δεν έχουν ακόμη βιώσει. Αυτό μιλάει για το πάθος μας στο Xbox για κοινή χρήση και γιορτή των παιχνιδιών που αγαπάμε και για την προβολή έργων  από blockbusters έως indie προγραμματιστές με μοναδικές απόψεις.

Επιπλέον, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι η ροή παιχνιδιού Project xCloud έρχεται στο Xbox Game Pass, επιτρέποντας στους χρήστες του Xbox Game Pass να μεταδίδουν τη βιβλιοθήκη σε οποιαδήποτε συσκευή. Σε ερώτηση στην Microsoft να διευκρινίσει εάν το Project xCloud θα συμπεριληφθεί δωρεάν ως μέρος της κανονικής συνδρομής ή θα είναι ένα πρόσθετο "επίπεδο", όπως το Xbox Game Pass Ultimate.

"Επιβεβαιώσαμε ότι όταν το Project xCloud ξεπεράσει την έκδοση preview, θα προσφέρουμε μια επιλογή ροής για μέλη του Xbox Game Pass. Θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε αργότερα σχετικά με τις επιλογές τιμολόγησης στο μέλλον.

Η διαρκής ανάπτυξη του Xbox Game Pass δείχνει ότι η Microsoft επέλεξε το σωστό δρόμο για την ανάπτυξη της λειτουργίας του παιχνιδιού, ειδικά όταν λαμβάνετε υπόψη το Project xCloud, το οποίο η Microsoft λέει ότι θα ξεκινήσει σωστά το 2020. Πρωτοβουλίες όπως το Xbox Game Pass Perks, που σας δίνουν μπόνους σε άλλα παιχνίδια, θα μπορούσαν επίσης να βοηθήσουν στην οδήγηση της υπηρεσίας στο μέλλον. 

Σε κάθε περίπτωση, το Xbox Game Pass είναι μια κορυφαία υπηρεσία, και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιες άλλες δυνατότητες μπορεί να ενσωματώσει στο μέλλον.

Πηγη απο https://www.windowscentral.com


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.