Ο Phil Spencer πιστεύει πως κάποια παχνιδια για το Xbox Series X ισως καθυστερήσουν

Published on 2 May 2020 at 09:17

Ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer εμφανίστηκε χθες στο CNBC για να συζητήσει την πρόσφατη αύξηση της ζήτησης για το Xbox Live, και επίσης έδωσε μια ενημέρωση σχετικά με τα σχέδια για το Xbox Series X. Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η πανδημία του κορανοϊού είχε επηρεάσει το πρόγραμμα εκκίνησης του συστήματος, ο Spencer ξεκίνησε δηλώνοντας τα εξής:

"Μαθαίνουμε καθημερινά. Λέω ξανά και ξανά, η ασφάλεια και η ασφάλεια των ομάδων μας είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Προφανώς η δημιουργία ασφάλειας για τους πελάτες μας στο διαδίκτυο με τις υπηρεσίες μας είναι εξαιρετικά σημαντική. Όπως κοιτάζετε συγκεκριμένα, είναι μια συναρπαστική χρονιά για εμάς - ξεκινάμε ένα Xbox φέτος - που προκαλεί τόσο ενθουσιασμό στις ομάδες και στην κοινότητα. "

Ο Spencer μίλησε πιο συγκεκριμένα για το υλικό του Xbox Series X, υποδηλώνοντας ότι η κυκλοφορία στης γιορτές του 2020 εξακολουθεί να υπάρχει . Ωστόσο, παραδέχτηκε επίσης ειλικρινά ότι η παραγωγή παιχνιδιών θα μπορούσε να επηρεαστεί, παρόλο που αργότερα ισχυρίστηκε ότι εξακολουθεί να αισθάνεται καλά για αυτό:

"Οι ομάδες κάνουν πολύ καλή δουλειά για να διατηρήσουν το υλικό μας σε καλό δρόμο. Απλά για να είμαι ειλικρινής θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο άγνωστο είναι πιθανώς η παραγωγή παιχνιδιών. Η παραγωγή παιχνιδιών είναι μια δραστηριότητα ψυχαγωγίας μεγάλης κλίμακας  έχουμε εκατοντάδες ανθρώπους να είναι μαζί για εργασία  και δημιουργία στοιχείων, "

"Από την πλευρά του υλικού αισθανόμαστε καλά για τα σχέδιά μας - υπάρχει προφανώς κάποια επίδραση στα χρονοδιαγράμματα, αλλά γενικά νομίζω ότι είμαστε σύμφωνοι με το πού νομίζαμε ότι θα βρισκόμασταν. Από την πλευρά της παραγωγής παιχνιδιών, μαθαίνουμε καθημερινά." εξακολουθώ να νιώθω καλά για αυτό, αλλά πρέπει επίσης να βεβαιωθώ ότι η ασφάλεια και η ασφάλεια των ομάδων είναι το πιο σημαντικό πράγμα και να μην πιέζω αδικαιολόγητα όταν τα πράγματα απλά δεν είναι έτοιμα. "

by SpookyGr

Πηγή από cnbc.com


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.