Νέες εικόνες από το αναμενόμενο Microsoft Flight Simulator

Published on 2 May 2020 at 19:47

Το Microsoft Flight Simulator είναι ένα εξαιρετικά υπέροχο παιχνίδι. Τα Volumetric Clouds του παιχνιδιού είναι πραγματικά απίστευτα. Το σύστημα φωτισμού φαίνεται επίσης να είναι εκπληκτικό και πολύ προηγμένο. Όχι μόνο αυτό, αλλά και τα αεροπλάνα φαίνονται υπέροχα. Όλα αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης μοιάζουν με παιχνίδι επόμενης γενιάς.. Σε τελική ανάλυση, αυτό θα πρέπει να αναμένεται μετά την ανακοίνωση των  απαιτήσεων για  PC. 

Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης προέρχονται από την έκδοση alpha του παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, δεν αντιπροσωπεύουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι η τελική έκδοση μπορεί να φαίνεται ακόμα καλύτερη. Επιπλέον, δεν υπάρχει Ray Tracing σε αυτές τις λήψεις.

Ας απολαύσουμε παρακάτω της νέες εικόνες που κυκλοφόρησαν και φυσικά να δώσουμε τα εύσημα στους Alpha testers( simtom112, DampGepard9514, OperatorLand468, Fclem33, Captn Klotz, PlumbingStar6, Jtflightjt, Tomlaut1980, Fmgc320, Fhcraig and WhiteLight506) που της μοιράστηκαν στο διαδίκτυο:

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Πηγή από flightsimulator.com

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.