Η αφίσα του Assassin's Creed Valhalla στο The Division 2 ήταν μια "σύμπτωση"

Published on 3 May 2020 at 07:44

Σύμφωνα με τον Darby McDevitt του Ubisoft Montreal, το Ubisoft Massive του The Divison 2 δεν γνώριζε για το Assassin’s Creed Valhalla, παρόλο που το είχε προβλέψει με μια αφίσα εντός του παιχνιδιού.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Division 2 είχε μια αφίσα που παρουσίαζε έναν Norsemen, ντυμένο με μια κόκκινη κάπα (θυμίζει Assassin) και κρατώντας το Apple of Eden, το MacGuffin που χρησιμοποιούσε το franchise. Η λέξη «Valhalla» ήταν επιφανειακή.

«Ξέρετε τι είναι τρελό για αυτό; Ήταν μια απόλυτη σύμπτωση », είπε ο McDevitt.

«Είναι απλώς και μόνο επειδή το The Division φτιάχτηκε στη Σουηδία και ήθελαν απλώς να βάλουν κάποια πράγματα απο εκεί. Όποιος κι αν ήταν ο καλλιτέχνης, ήθελαν απλώς να βάλουν μέρος του σκανδιναβικού πολιτισμού τους. Δεν είχε καμία σχέση με εμάς. "

«Δεν πιστεύω καν ότι αυτό το παιχνίδι είχε όνομα εκείνη τη στιγμή», σκέφτηκε. «Εργαζόμαστε πάντα με ένα κωδικό όνομα και έχουμε πάντα μερικές ιδέες για ονόματα. . Η εικόνα που υπάρχει στην αφίσα δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι μας.

"Μόλις παίξετε το Valhalla, το παιχνίδι μας, θα δείτε ότι δεν υπάρχει καμία σχέση με την αφίσα που ήταν στο The Division 2."

Το Division 2 είναι διαθέσιμο τώρα σε Windows PC, Xbox One και PS4.

Το Assassin’s Creed Valhalla έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία την περίοδο των εορτών του 2020 σε Windows PC, Xbox One, Xbox Series X, PS4, PS5 και Stadia.

by SpookyGr

Πηγή από https://stevivor.com


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.