Ο ηθοποιός που δινει την φωνή του στον Master Chief επιβεβαιώνει ότι οι θαυμαστές του Halo έχουν συγκεντρώσει 38.000 $ για το Project C.U.R.E τον Απρίλιο

Published on 5 May 2020 at 08:01

Στις αρχές Απριλίου  ο κύριος ηθοποιός φωνής Steve Downes δώρισε όλα τα έσοδα από τις φωνές του Cameo  στο Project CURE, που είναι ένας οργανισμός με έδρα τις ΗΠΑ που εργάζεται επί του παρόντος για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του COVID- 19.

Χθες, ο Downes στο Twitter μας αποκάλυψε ότι οι οπαδοί του Halo είχαν συγκεντρώσει ένα τεράστιο σύνολο πάνω από 38.000 $ για τη φιλανθρωπική οργάνωση κατά τη διάρκεια του Απριλίου:

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, ο Downes μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς το Project CURE δουλεύει για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του κοροναϊού τις τελευταίες εβδομάδες, αποκαλύπτοντας ότι έχουν αγοραστεί πάνω από δύο εκατομμύρια μάσκες, γάντια  και υποδεικνύοντας ότι είναι περήφανος που υπήρξε μέλος της κοινότητας του Halo:

"Μίλησα χθες με τον Ντάγκλας Τζάκσον, ο οποίος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος [του Project CURE] και είπε ότι τον περασμένο μήνα, το Project CURE μπόρεσε να αγοράσει και να διανείμει πάνω από δύο εκατομμύρια μάσκες, γάντια  που αντιστοιχεί σε περίπου δέκα ημιρυμουλκούμενα          (φορτηγα). γεμάτα από πολύ απαραίτητα εργαλεία στην καταπολέμηση του COVID-19. Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανος που είμαι μέλος της κοινότητας του Halo από ότι είμαι τώρα. Ευχαριστώ όλους όσους ζήτησαν ένα Cameo τον μήνα Απρίλιο. "

SpookyGr

Πηγή από  twitter.com


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.