Νέο Video απο Halo Infinite δείχνει πώς οι Devs καταγράφουν ήχους σφαίρας χωρίς σφαίρες

Published on 4 May 2020 at 20:14

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ακούσαμε οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση σχετικά με το Halo Infinite, την επόμενη δόση στο shooter της Microsoft. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τον προγραμματιστή 343 Industries να παρουσιάσει κάποια πλάνα για το πώς έρχεται το παιχνίδι πριν από την κυκλοφορία της γιορτές του 2020.

Στην 343 Industries δεν ήταν ξένοι να παρουσιάσουν τι συμβαίνει στην κατασκευή των σύγχρονων παιχνιδιών Halo, με την ομάδα να παρουσιάζει συνεχώς πλάνα από το παρασκήνιο της εξέλιξης του Halo Infinite από την ανακοίνωσή του κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της Microsoft στην E3 2018. Πρόσφατα το στούντιο μοιράστηκε κλιπ της φάσης ηχογράφησης του παιχνιδιού, με ένα νέο βίντεο που δείχνει πώς η ομάδα καταγράφει ένα από τα ηχητικά εφέ του παιχνιδιού.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό Halo Instagram, εμφανίζει ένα από τα μέλη της ομάδας της 343 Industries που ηχογραφούν τους ήχους για ένα από τα όπλα του παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας μόνο μια σφεντόνα για την εκτόξευση σφαιρών και άλλων αντικειμένων.

Είναι άγνωστο πότε καταγράφηκε αυτό το βίντεο, καθώς το στούντιο ανέφερε στα τέλη Μαρτίου ότι το προσωπικό του εργάζεται  από το σπίτι μετά την τρέχουσα τρέχουσα πανδημία COVID-19. Μερικοί έχουν υποθέσει ότι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το παιχνίδι μπορεί να αργούσε για αρχές του 2021, με τον ίδιο τον επικεφαλής του Xbox, τον Phil Spencer, ακόμη και να ισχυρίζεται ότι ενώ το line-up της κονσόλας (συμπεριλαμβανομένου του Halo Infinite) ενδέχεται να καθυστερήσει αλλά το επερχόμενο Xbox Series X αναμένεται να προωθηθεί στο  παράθυρο κυκλοφορίας που είναι για της γιορτές του 2020.

Ενώ βλέπουμε αυτά τα κλιπ τουλάχιστον μας δίνει ελπίδα ότι το Halo Infinite έρχεται πραγματικά, αλλά το ένα ερώτημα στο μυαλό όλων είναι "Πότε θα δούμε πραγματικά το παιχνίδι μόνοι μας;" Ενώ η Microsoft έχει ήδη ανακοινώσει σχέδια για την παρουσίαση ορισμένων παιχνιδιών Xbox Series X αργότερα αυτήν την εβδομάδα, έχει επίσης δηλώσει ότι  δεν θα περιέχει τίτλους από τα Xbox Games Studios (πιθανώς έτσι η εταιρεία μπορεί να πραγματοποιήσει άλλη εκδήλωση τον Ιούνιο, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η E3 ). Προς το παρόν θα πρέπει να περιμένουμε, αλλά τουλάχιστον αυτά τα βίντεο μας δίνουν κάποια ματιά στην κατάσταση της ανάπτυξης του Infinite, τουλάχιστον μέχρι να δούμε κάποιο πραγματικό παιχνίδι.

Το Halo Infinite πρόκειται να κυκλοφορήσει στις διακοπές του 2020 για Pc, Xbox One και Xbox Series X.

by SpookyGr

Πηγη απο https://gamerant.com


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.