Μια δωρεάν ενημέρωση είναι διαθέσιμη τώρα για το Star Wars Jedi: Fallen Order

Published on 4 May 2020 at 21:08

 Το Star Wars Day συνεχίζει να γίνεται όλο και καλύτερο! Η EA και η Respawn Entertainment ανακοίνωσαν ότι το Star Wars Jedi: Fallen Order λαμβάνει σήμερα μια σημαντική δωρεάν ενημέρωση, συμπεριλαμβανομένων νέων λειτουργιών καθώς και  διορθώσεις σφαλμάτων, τροποποιήσεις προσβασιμότητας και άλλα καλούδια.

Ας ξεκινήσουμε με αυτές τις νέες λειτουργίες. Αποτελούν και οι δύο μέρος της Εκπαίδευσης Διαλογισμού, με το πρώτο (Combat Challenges) να αντιμετωπίζει ο Cal ενάντια σε κύματα εχθρών σε διαφορετικές τοποθεσίες, ενώ το Battle Grid είναι ένα sandbox που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας μάχες και να γίνετε δημιουργικοί με εχθρούς και τοποθεσίες.

Η EA προτείνει ότι αυτές οι λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες μόνο σε κάτι που ονομάζεται New Journey +, το οποίο είναι ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό αποκλειστικά για όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει το παιχνίδι. Σας επιτρέπει να διατηρήσετε όλα τα προηγούμενα συλλεκτικά αντικείμενα εαν θελετε να ξαναπαιξετε την ιστορία ξανά  και επίσης διαθέτει μια Iniformitor Uniform εμφάνιση για Cal, δύο νέα φωτοσπαθα και τον κόκκινο κρύσταλλο kyber.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.