Το Xbox Series X φημολογείται ότι ήδη βρίσκεται σε πλήρη παραγωγή

Published on 5 May 2020 at 16:16

Όταν η Microsoft ανακοίνωσε το Xbox Series X πέρυσι, επιβεβαίωσαν ότι το σύστημα θα είναι διαθέσιμο στης γιορτές του 2020. Αν κοιτάξουμε τις προηγούμενες ημερομηνίες κυκλοφορίας των κονσόλων Xbox, ψάχνουμε τον Νοέμβριο για της περισσότερες από αυτές. Με την τρέχουσα κατάσταση του COVID-19 να επηρεάζει τη ζωή μας καθώς και την παραγωγή πολλών προϊόντων πρόσφατα εμφανίστηκαν ανησυχίες σχετικά με την καθυστέρηση κυκλοφορίας του Xbox Series X. Για να είμαστε ξεκάθαροι ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer απέρριψε αυτές τις ανησυχίες. Είπε ότι η κατασκευή στην Κίνα δεν θα πρέπει πλέον να αποτελεί ζήτημα, καθώς τώρα ελέγχεται ο ιός. Αυτό υποστηρίχθηκε από τον CEO της Microsoft, Satya Nadela, σε συνέντευξή του στο CNBC:

"Από την πλευρά του "εφοδιασμού" επιστρέφουμε στις ράγες », δήλωσε ο Nadella στον Jon Fortt του CNBC, όταν ρωτήθηκε για το αν η Microsoft θα μπορούσε να παραδώσει αργότερα φέτος ορισμένα προϊόντα που είχε υποσχεθεί πριν από την πανδημία του COVID-19, όπως νέες συσκευές Surface και ένα νέο Xbox.

Ωστόσο, αν ισχύει αυτό σημαίνει ότι η Microsoft θα διαθέτει πολλές νέες κονσόλες Xbox για να παραλάβει ο κόσμος αυτές τις διακοπές.

by SpookyGr

Πηγή από https://lordsofgaming.net


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.