Πως να μειώσετε το Lag στο Xbox αλλάζοντας το Dns

Published on 5 May 2020 at 20:25

Για τους διαδικτυακούς παίκτες, ίσως δεν υπάρχει μεγαλύτερόo πρόβλημα από το Lag και τις αργές ταχύτητες διαδικτύου. Η διαφορά μεταξύ μιας ομαλής εμπειρίας παιχνιδιών στο διαδίκτυο και μιας καθυστερημένης εμπειρίας μπορεί να μειωθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Είτε παίζετε FIFA, Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty Warzone, Overwatch, Battlefield, Fortnite, Apex Legends, Rocket League ή περισσότερα, εδώ είναι ένας οδηγός για να έχετε καλύτερες ταχύτητες στο Διαδίκτυο με το Xbox One και να μειώσετε το Lag στο παιχνίδι  αλλάζοντας τις ρυθμίσεις DNS στο Xbox One.

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ

Πατήστε το κουμπί Xbox στο Controller και από εκεί μεταβείτε στο System > Settings στο μενού.

ΒΗΜΑ ΔΥΟ:

Από  Settings, κάντε κλικ στην ακόλουθη σειρά  Network > Network Settings > Advanced Settings.

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ:

Σε αυτήν την οθόνη θα εμφανίζονται οι τρέχουσες πληροφορίες δικτύου του Xbox, όπως IP, διεύθυνση MAC και διευθύνσεις DNS. Επιλέξτε DNS Settings> Manual.

ΒΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ:

Χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο οθόνης για να πληκτρολογήσετε τον κύριο και δευτερεύοντα διακομιστή DNS που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να βρείτε τον οδηγό μας για τους ταχύτερους διακομιστές DNS για διαδικτυακά παιχνίδια παρακάτω.

ΒΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ:

Δοκιμάστε την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο, καθώς και latency σας επιστρέφοντας στην Network screen και εκτελώντας μια Τest Network Speed   χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να σας δώσει τα  στατιστικά στοιχεία που θα σας ενημερώνουν εάν το Xbox One είναι πιο γρήγορο. Λιγότερο latency σημαίνει λιγότερο lag.

Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικούς διακομιστές DNS για να βρείτε την καλύτερη αντιστοίχιση για τον ISP σας. 

DNS servers List

GOOGLE DNS

Primary: 8.8.8.8

Secondary: 8.8.4.4

CLOUDFLARE DNS

Primary: 1.1.1.1

Secondary: 1.0.0.1

OPEN DNS

Primary: 208.67.222.222

Secondary: 208.67.220.220

QUAD9 DNS

Primary: 9.9.9.9

Secondary: 149.112.112.112

VERISIGN DNS

Primary: 64.6.64.6

Secondary: 64.6.65.6

By SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.