Xbox 20/20 Μια μάτια στην επόμενη γενιά.

Published on 5 May 2020 at 18:03

Ακολουθεί μια μετάφραση από τα λογία του by Jerret West, CVP, Gaming Marketing

Πηγη απο https://news.xbox.com

Αυτό που θα ήταν ήδη ένα έτος σε γενιά για παιχνίδια - μια νέα γενιά κονσολών, ένα κύμα νέων παιχνιδιών επόμενης γενιάς και η έναρξη νέων τρόπων παιχνιδιού με streaming  - το 2020 έχει γίνει η χρονιά που μας προκαλούσε όλους και δοκιμάσαμε κάθε δέσμευση που έχουμε αναλάβει έναντι του COVID-19. Οι δύσκολες δοκιμές τείνουν να αποκαλύπτουν τις πραγματικές προτεραιότητές σας  και για εμάς είναι η υγεία και η ασφάλεια των υπαλλήλων μας, των θαυμαστών και των συνεργατών μας. Θέλουμε επίσης να είμαστε διαφανείς στο να ενημερώνουμε τους παίκτες μας τι κάνουν και τι σκεφτόμαστε σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.

Είναι σαφές ότι φέτος μας έχει προκαλέσει να ξανασκεφτούμε τον τρόπο με τον οποίο συναντιόμαστε για να γιορτάσουμε τα σημαντικά ορόσημα στο παιχνίδι, και αυτό σημαίνει ότι δουλεύουμε με τη γνώση ότι ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να συναντηθούμε στο ίδιο μέρος. Έχοντας δει από πρώτο χέρι την αποφασιστικότητα των παικτών Xbox, των οικογενειών και των φίλων σας να έρχονται μαζί, να κάνουν το σωστό και να μένουν στο σπίτι για να βοηθήσουν στην εξομάλυνση της καμπύλης, όλοι αισθανθήκαμε ενεργοποιημένοι για να επανεξετάσουμε την προσέγγισή μας. Πώς μπορούμε να μοιραστούμε αυτό το συναίσθημα ενθουσιασμού και προσδοκίας που έχουμε όλοι στις μεγαλύτερες στιγμές του παιχνιδιού; Πώς θα μπορούσαμε να συλλάβουμε και να διανείμουμε αυτό το συναίσθημα που πήρα όταν μπήκα στο Team Xbox .

Τι υπάρχει λοιπόν για το 2020;

Αυτή είναι μια σημαντική χρονιά για το Xbox, με την κονσόλα επόμενης γενιάς να ανοίγει το δρόμο για όλα τα παιχνίδια και τις υπηρεσίες μας να ενώνονται με ακόμα καλύτερους τρόπους. Δείτε πώς  σασ φαίνεται το 2020, για να ξεκινήσετε:

Στόχος μας παραμένει να κυκλοφορήσουμε το Xbox Series X και το Halo Infinite αυτές τις διακοπές
Και οι 15 ομάδες του Xbox Game Studios εργάζονται σκληρά για παιχνίδια επόμενης γενιάς για το Xbox Series X και το Xbox Game Pass
Οι καλύτερες ομάδες ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο εργάζονται σκληρά για να έχουν τα παιχνίδια τους έτοιμα να παίξουν στο Xbox Series X αυτές τις διακοπές
Για παίκτες υπολογιστών, σκοπεύουμε να υποστηρίξουμε την κοινότητα, διαθέτοντας όλες τις κύριες κυκλοφορίες μας κατά την κυκλοφορία με το Xbox Game Pass για υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων των Halo Infinite, Wasteland 3, Minecraft Dungeons και φυσικά, του Microsoft Flight Simulator.
Έχουμε νέες ενημερώσεις και τίτλους για το Xbox Game Pass για κονσόλα και υπολογιστή
Επεκτείνουμε το Project xCloud σε νέες χώρες και σε νέες συσκευές - και αργότερα φέτος, το Project xCloud και το Xbox Game Pass θα ενώνονται, επιτρέποντας σε εσάς και τους φίλους σας να παίζετε μαζί με περισσότερους τρόπους.
Είναι πολλά - και αυτό λέει κάτι το 2020, μια χρονιά που θα μπορούσε να συνοψιστεί ως "πολλά". Έχοντας όλα αυτά υπόψη, ξεκινήσαμε να δημιουργούμε νέα σημεία επαφής για να γιορτάσουμε τα παιχνίδια και να μοιραστούμε τα επόμενα με την παγκόσμια κοινότητα.

Xbox 20/20

Ξεκινώντας με το επεισόδιο του Inside Xbox στις 7 Μαΐου, θα παρουσιάζουμε τι συμβαίνει στη συνέχεια στον κόσμο του Xbox, κάθε μήνα, γι 'αυτό το αποκαλούμε «Xbox 20/20». Αυτές οι μηνιαίες στιγμές θα πραγματοποιηθούν καθ 'όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους και θα είναι ένας τρόπος για να αλληλεπιδράσουμε, να συνδεθούμε και να γιορτάσουμε μαζί σας για το τι είναι διαθέσιμο για την επόμενη γενιά παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των επόμενων για το Xbox Series X, το Xbox Game Studios, Xbox Game Pass και Project xCloud. Κάθε μήνα θα φέρει κάτι διαφορετικό. Μείνετε συντονισμένοι στο Xbox Wire για περισσότερες λεπτομέρειες.

Για την ενημέρωση του Xbox 20/20 Μαΐου, θα επικεντρωθούμε στο να σας δώσουμε μια πρώτη ματιά  σε τρέιλερ και  κρυφές ματιές από μια μεγάλη ποικιλία συνεργατών εκδόσεων και ανεξάρτητων προγραμματιστών σε όλο τον κόσμο και τη βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατα ανακοινωθέντος Assassin's Creed της Ubisoft Valhalla και ακούστε από τους δημιουργούς παιχνιδιών για το τι κάνουν με τα παιχνίδια τους στο Xbox Series X.

Θα επιβεβαιώσουμε τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν τη νέα λειτουργία Smart Delivery η οποία διασφαλίζει ότι παίζετε πάντα την καλύτερη έκδοση των παιχνιδιών που διαθέτετε για την κονσόλα σας, σε όλες τις γενιές. Και όλα τα παιχνίδια που θα δείτε θα είναι Xbox Series X Optimized, που σημαίνει ότι έχουν κατασκευαστεί για να επωφεληθούν από τις ισχυρές δυνατότητες του Xbox Series X που κάνουν τα παιχνίδια να φαίνονται και να νιώθουν απίστευτα, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης 4K έως 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο, DirectStorage, Directtracing με επιτάχυνση υλικού, εξαιρετικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης και πολλά άλλα.

Τον Ιούλιο, θα αφιερώσουμε χρόνο για να επικεντρωθούμε στα απίστευτα παιχνίδια που προέρχονται από το Xbox Game Studios. Ορισμένες από τις ομάδες στούντιο μας ανυπομονούν να μοιραστούν την πρώτη ματιά σε νέο gameplay, πληροφορίες από ομάδες ανάπτυξης που έχουν βελτιστοποιηθεί για το Xbox Series X και ολοκαίνουργιες ανακοινώσεις παιχνιδιών. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτήν την αρχική ματιά σε αυτό που εργάζονται μερικές από αυτές τις ομάδες.

Πώς να εγγραφείτε στο Xbox 20/20 στις 7 Μαΐου

Ελπίζω να συμμετάσχετε στις 8 π.μ. PDT στις 7 Μαΐου (18:00 Ήρα Ελλάδος) για το επόμενο επεισόδιο του Inside Xbox και την πρώτη στιγμή του Xbox 20/20. Μπορείτε να συντονιστείτε:

Mixer.com/Xbox
Twitch.tv/Xbox
Facebook.com/Xbox
Twitter.com/Xbox
YouTube.com/Xbox για τη ροή 4K.
Η υποστήριξη ζωντανής γλώσσας για το επεισόδιο θα είναι στα Αγγλικά, LATAM Ισπανικά, Πορτογαλικά Βραζιλίας, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά και το επεισόδιο θα περιλαμβάνει ζωντανές Περιγραφές ήχου στο / MixerAD.

Όπως έχουμε δει τις τελευταίες εβδομάδες, το παιχνίδι χρησιμοποιείται για ψυχαγωγία, για έμπνευση και για την ενίσχυση των κοινωνικών συνδέσεων μεταξύ εσάς και των φίλων σας μέσω κοινών περιπετειών. Καθώς συνεχίζετε να συνδέεστε με τους φίλους σας σε όλο τον κόσμο μέσω παιχνιδιών, ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα από τα σχέδιά μας στο Xbox Wire, ώστε να μπορείτε όλοι να συμμετάσχετε μαζί μας καθώς κοιτάζουμε το μέλλον του Xbox.

Θα λάβετε περισσότερες ειδήσεις και ενημερώσεις στο Xbox Series X, αποκαλύψεις νέων Xbox Game Studios και τίτλους συνεργατών ανάπτυξης, λεπτομέρειες για το μέλλον του Xbox Game Pass και πολλά άλλα.

Πάντα πίστευα ότι η μελλοντική ομάδα Xbox δημιουργεί με την κοινότητά της σε όλο τον κόσμο. Το να συμμετάσχω σε αυτό το όραμα και να το κάνω μέρος των δικών μου ευθυνών είναι κάτι που δεν μπορούσα να περάσω όταν μπήκα στην ομάδα του Xbox Marketing τον περασμένο Δεκέμβριο και, σήμερα, αισθάνομαι πιο καθησυχασμένος από ποτέ ότι θα μπορέσουμε να το φέρουμε περάστε με τη βοήθεια της κοινότητάς μας.

Πηγη απο https://news.xbox.com

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.