Τo Xbox Series X και το PS5 περιλαμβάνονται τώρα στη λίστα των πρώτων κατηγοριών για την Unreal Engine.

Published on 5 May 2020 at 22:14

Αυτό  ακούγεται  αρκετά συναρπαστικό νέο για όλους. Προφανώς τα στούντιο δουλεύουν εσωτερικά σε παιχνίδια επόμενης γενιάς για κάποιο χρονικό διάστημα αλλιώς δεν θα ήταν έτοιμα για κυκλοφορία τον Νοέμβριο. Η Unreal ανακοινώνει επίσημα την υποστήριξη πλατφόρμας επόμενης γενιάς και επιβεβαιώνει ότι οι προγραμματιστές παγκοσμίως μετακινούνται γρήγορα στην τεχνολογία επόμενης γενιάς  για να μην αναφέρουμε ότι η επόμενη γενιά κονσολών βρίσκεται ξαφνικά μόλις λίγους μήνες μακριά. 

"Η Unreal Engine 4.25 παρέχει αρχική υποστήριξη για το PlayStation 5 της Sony και το Xbox Series X της Microsoft ως πλατφόρμες πρώτης κατηγορίας," διαβάζονται οι τελευταίες σημειώσεις ενημέρωσης κώδικα Unreal Engine "και καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους θα ενημερώνουμε τον κλάδο 4.25-Plus με βελτιστοποιήσεις, διορθώσεις, και απαιτήσεις πιστοποίησης για την υποστήριξη προγραμματιστών που ξεκινούν την επόμενη γενιά κονσολών. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν λειτουργικότητα ειδικά για πλατφόρμα, όπως νέες εξελίξεις ήχου, αρχική υποστήριξη για διαδικτυακά υποσυστήματα και έγκαιρη υποστήριξη για απαιτήσεις πιστοποίησης TRC και XR. "

Η Microsoft διαθέτει 15 στούντιο που εργάζονται σε παιχνίδια επόμενης γενιάς και σκοπεύει να παρουσιάσει το πρώτο παιχνίδι Xbox Series X αυτήν την εβδομάδα στις 7 Μαΐου.H Next-gen είναι σχεδόν εδώ και ακολουθούν σταθερά το πιο σημαντικό μέρος: τα παιχνίδια.

by SpookyGr

Πηγή από gamesradar.com


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.