Η Activision δεν θα καθυστερήσει τα παιχνίδια της για το 2020

Published on 6 May 2020 at 12:34

Η Πανδημία του Covid-19 δεν έχει διακόψει τη σειρά παιχνιδιών της Activision για φέτος. Σε μια πρόσφατη κλήση κερδών ο Διευθύνων Σύμβουλος της Activision Bobby Kotick επιβεβαίωσε ότι τέσσερα παιχνίδια βρίσκονται στο δρόμο και μόνο δύο από αυτά είναι σημαντικές κυκλοφορίες: η επέκταση του Shadowlands και το άλλο σημαντικό είναι φυσικά το Call of Duty 2020.

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης δύο αιφνιδιαστικά παιχνίδια από την ομάδα της Activision. Τι θα μπορούσαν να είναι; Η φήμη έχει ότι ένα νέο remaster Tony Hawk βρίσκεται στο δρόμο και το άλλο θα μπορούσε να είναι το φημολογούμενο παιχνίδι Crash Bandicoot.

"Εφαρμόζουμε μέτρα άμβλυνσης στον καθένα και για να αντιμετωπίσουμε καθεμία από αυτές τις περιοχές. Σημαντικά, με βάση την μέχρι σήμερα εργασία, αναμένουμε ακόμα να παραδώσουμε μια ισχυρή σειρά περιεχομένου για το υπόλοιπο του έτους. Αυτό περιλαμβάνει την επόμενη premium έκδοση του Call of Duty, 2 τίτλους με βάση τη βιβλιοθήκη IP από την Activision, την επέκταση του World of Warcraft Shadowlands, τις  δοκιμές για νέους τίτλους για κινητά και τις τρέχουσες λειτουργίες στα βασικά franchise μας, "δήλωσε ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Activision, Daniel Alegre.

Η βασική εστίαση της Activision είναι φυσικά στα  παιχνίδια τους κυρίως το  Call of Duty. Το franchise είναι τώρα μεγαλύτερο από ποτέ με ένα κινητό και το νέο cross-platform Warzone, το οποίο αντιπροσωπεύει τον πιο σημαντικό μηχανισμό εμπλοκής στο οπλοστάσιο της εταιρείας. Αυτά τα δύο παιχνίδια είναι περισσότερο σαν αξεσουάρ παρά μεγάλες κυκλοφορίες, οπότε περιμένετε remasters ή επανεκδόσεις.

Δείτε τι αναμένουμε από την Activision :

  • Νέες ενημερώσεις Modern Warfare (δύο νέες σεζόν στο 2ο τρίμηνο)
  • Τόνοι νέου περιεχομένου Warzone, η Activision λέει ότι θα "επενδύσει σημαντικά" σε νέες ενημερώσεις (δύο νέες σεζόν στο 2ο τρίμηνο)
  • World of Warcraft Shadowlands
  • Call of Duty 2020 (πιθανώς spin-off Black Ops με έδρα το Βιετνάμ) στα τέλη του 2020
  • Δύο νέα παιχνίδια

by SpookyGr

Πηγή από ΤΤ


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.