Η EA σχεδιάζει να κυκλοφορήσει 14 νέους τίτλους από τώρα έως τον επόμενο Μάρτιο

Published on 6 May 2020 at 17:30

Ακολουθώντας τα οικονομικά αποτελέσματα του τριμήνου, η EA είπε στους επενδυτές ότι έχει 14 παιχνίδια που φτάνουν από τώρα έως τον Μάρτιο του 2021 σε πολλές πλατφόρμες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της EA Andrew Wilson εξήγησε σχετικά, εξηγώντας πώς η λίστα περιλάμβανε τέσσερις νέους αθλητικούς τίτλους μαζί με ένα ανώνυμο , τέσσερα ακόμη παιχνίδια που αντλούν το "εύρος" IP της εταιρείας, παιχνίδια από ανεξάρτητους συνεργάτες και τίτλους για κινητά.

«Σχεδιάζουμε να κυκλοφορήσουμε 14 νέους τίτλους στους παίκτες φέτος. Αυτό περιλαμβάνει τέσσερις νέους τίτλους EA Sports - FIFA, Madden, NHL και ένα ακόμη ανώνυμο αθλητικό παιχνίδι - τα οποία προσφέρουν το συνδυασμό δημιουργικότητας, αυθεντικότητας και ποιότητας που ξεχωρίζει η EA Sports.Τα σχέδια της FY21 περιλαμβάνουν επίσης τέσσερα ακόμη παιχνίδια που βασίζονται στο εύρος της IP μας, από το Command & Conquer Remastered έως τα ανώνυμα παιχνίδια για την κονσόλα και τους υπολογιστές μας. Θα έχουμε περισσότερα παιχνίδια από ανεξάρτητους προγραμματιστές που ξεκινούν φέτος μέσω του EA Partners και δύο νέους τίτλους για κινητές συσκευές που χρησιμοποιούν κορυφαία IP που θα φέρουμε στους παίκτες σε όλο τον κόσμο. "

Συγκεκριμένα, ο κατάλογος περιλαμβάνει ένα remake Hd  ενός παιχνιδιού EA (βάση της σελίδας Verge):

 1. Burnout Paradise Remastered (Nintendo Switch)
 2. Command & Conquer Remastered (PC)
 3. Medal of Honor VR
 4. FIFA 21
 5. Madden NFL 21
 6. NHL 21
 7. Unannounced sports game
 8. An HD remake of an EA game
 9. EA Partner game
 10. EA Partner game
 11. EA Partner game
 12. EA Partner game
 13. EA Mobile game
 14. EA Mobile game

Προφανώς, θα μάθουμε περισσότερα για αυτούς τους επερχόμενους τίτλους στην ολοκαίνουργια εκδήλωση «EA Play Live» που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου

by SpookyGr

Πηγη απο venturebeat.com


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.