Το Cyberpunk 2077 περιέχει σκηνές σεξ πρώτου προσώπου, προσαρμογή γεννητικών οργάνων με διάφορα μεγέθη και συνδυασμούς

Published on 7 May 2020 at 08:21

Το cyberpunk 2077 έχει βαθμολογηθεί ως M από το ESRB και υπάρχουν πολλά  πράγματα που θα περίμενε κανείς: βαριά όπλα που διαλύουν τους εχθρούς και ούτω καθεξής. Ωστόσο, η έκταση του περιεχομένου για ενήλικες είναι ενδιαφέρουσα, καθώς επιβεβαιώνει ότι το παιχνίδι έχει σκηνές σεξ πρώτου προσώπου, παράλληλα επιτρέπει στο V να προσαρμόζεται όσο θέλετε. Αυτό περιλαμβάνει διαφορετικά μεγέθη και συνδυασμούς γεννητικών οργάνων.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό, καθώς η βαθμολογία επιβεβαιώνει επίσης ότι το παιχνίδι περιλαμβάνει σκηνές σεξ πρώτου προσώπου. Μπορείτε να διαβάσετε τις πλήρεις λεπτομέρειες παρακάτω.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ένα φύλο και να προσαρμόσουν τον χαρακτήρα τους. Η προσαρμογή μπορεί να περιλαμβάνει απεικονίσεις στήθους, γλουτών και γεννητικών οργάνων, καθώς και διάφορα μεγέθη και συνδυασμούς γεννητικών οργάνων. Οι παίκτες μπορούν να συναντήσουν εκδηλώσεις όπου έχουν την επιλογή να συμμετάσχουν σε σεξουαλικές δραστηριότητες με άλλους κύριους χαρακτήρες ή πόρνες - αυτές οι σύντομες σκηνές σεξ (από την οπτική γωνία ενός πρώτου προσώπου) απεικονίζουν μερικώς γυμνούς χαρακτήρες  ενώ κινούνται σε διάφορες θέσεις. Ορισμένες σκηνές περιέχουν σύντομες απεικονίσεις ώθησης(!!!!). Άλλες σκηνές απεικονίζουν το κεφάλι ενός χαρακτήρα να κινείται προς τον καβάλο ενός συντρόφου.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις 17 Σεπτεμβρίου 2020. Οι κάτοχοι του Xbox One θα λάβουν μια δωρεάν αναβάθμιση μέσω  Smart Delivery, η οποία θα φέρει τις βελτιώσεις του Xbox Series X όταν γίνουν διαθέσιμες. Μια εκδήλωση που ονομάζεται Night City Wire έρχεται στις 11 Ιουνίου, η οποία μπορεί να φέρει περισσότερο gameplay ή νέα σχετικά με το παιχνίδι.

by SpookyGr

Πηγη απο windowscentral.com


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.