Μια μάτια στο ακυρωμένο projet του Prince Of Persia

Published on 7 May 2020 at 12:56

Το βίντεο που θα δείτε  παρακάτω είναι κάτι που ονομάζεται «Prince of Persia Redemption» - ένα παιχνίδι που φέρεται να ήταν στα πλάνα της Ubisoft το 2010 και το 2011, αλλά τελικά ακυρώθηκε. Το βίντεο μεταφορτώθηκε στο YouTube πριν οκτώ χρόνια  αλλά μέχρι στιγμής είχε περάσει απαρατήρητο .

Όσον αφορά την εγκυρότητά του, ο τεχνικός σχεδιαστής της Ubisoft Marc-Andre Belleau σχολίασε φαινομενικά το βίντεο πριν από μερικά χρόνια, ρωτώντας "από πού το πήρες αυτό ;!". Επιπλέον, ο πρώην καλλιτέχνης της Ubisoft Christophe Prélot σημείωσε στη σελίδα του στο LinkedIn ότι το 2010-11 εργαζόταν στο "Prince of Persia 'Untitled Canceled" ", δηλώνοντας ότι" δημιούργησε ένα ολόκληρο επίπεδο πόλης της Περσίας που βρισκόταν σε καταστροφή. "

Εάν αυτή η σελίδα του LinkedIn αναφερόταν πράγματι στο «Prince of Persia Redemption», το παιχνίδι προφανώς βρισκόταν σε παραγωγή για Xbox 360, PS3 και PC. Το υλικό μεταφορτώθηκε στο YouTube την 1η Μαρτίου 2012 και είχε λάβει μόνο πάνω από 100 προβολές πριν ανακαλυφθεί ευρύτερα νωρίτερα σήμερα.

Ο animator του βιντεοπαιχνιδιού Jonathan Cooper πήγε στο Twitter για να επιβεβαιώσει ότι αυτό το βίντεο είναι πράγματι νόμιμο. Ο Cooper, ο οποίος ήταν Διευθυντής Animation στο Assassin's Creed III, λέει ότι η ομάδα του Ubisoft χρησιμοποίησε αυτα τα πλάνα του παιχνιδιού ως έμπνευση κατά την προώθηση του AC III.

"Ουάου - δεν το έχω δει εδώ και αιώνες. Καταπληκτική δουλειά από τον animation director Khai Nguyen (For Honor) και την ομάδα. Αυτά τα πλάνα του  παιχνιδιού μας ενέπνευσαν για το Assassin's Creed 3 καθώς έγινε τόσο υπέροχη δουλειά που το κάνει να μοιάζει με πραγματικό παιχνίδι. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.