Μερικές από αναλύσεις και Fps για τα παιχνίδια του Xbox Series X

Published on 8 May 2020 at 19:15

Πρόσφατα, η Microsoft αποκάλυψε μερικά πλάνα παιχνιδιού από τα παιχνίδια Xbox Series X. Ανακοινώθηκαν παιχνίδια όπως το Bright Memory: Infinite, Dirt 5, The Medium, Scarlet Nexus και άλλα. Ωστόσο, τα μεγαλύτερα νέα ήταν οι αντίστοιχες αναλύσεις και τα Fps. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις παρακάτω προδιαγραφές. Λάβετε υπόψη ότι αυτά είναι μόνο που έχουμε καταφέρει να επιβεβαιώσουμε μέχρι στιγμής. Καθώς είναι διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες, αυτή η λίστα θα ενημερωθεί.

Η βελτιστοποίηση για το Xbox Series X σημαίνει ότι τα παιχνίδια έχουν υψηλότερο επίπεδο. Όχι μόνο τρέχουν στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS), αλλά φαίνεται επίσης να χρησιμοποιούν ray tracing και απόδοση σε ανάλυση 4K. Ενώ θα υπάρχουν πάντοτε εξαιρέσεις, αυτό φαίνεται να είναι η βασική γραμμή προς τα εμπρός, ως επί το πλείστον.

Resolution 60 FPS 120 FPS Ray-tracing
The Ascent 4k - - -
Assassin's Creed Valhalla 4K - - -
Bright Memory: Infinite 4K Yes - Yes
Call of the Sea 4K Yes - -
Chorvs 4K Yes - Yes
Cyberpunk 2077 4K - - -
Destiny 2 4K - - -
Dirt 5 4K Yes Yes -
Halo Infinite 4K Yes - Yes
Madden NFL 21 4K Yes - -
The Medium 4K - - Yes
Ori and the Will of the Wisps 4K Yes Development -
Scarlet Nexus 4K Yes - -
Scorn 4K Yes - -
Second Extinction 4K Yes Yes -
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 4K - - -
Yakuza: Like a Dragon 4K - - -

Ο πίνακας αντιπροσωπεύει μόνο επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Όταν γνωρίζουμε αν ένα παιχνίδι υποστηρίζει σίγουρα την ανίχνευση ακτίνων, θα αλλάξουμε το "-" σε "Ναι". Εάν όχι, θα το αλλάξουμε σε "Όχι".

Λάβετε υπόψη ότι μόνο και μόνο επειδή ένα παιχνίδι τρέχει σε 4K στο Xbox Series X ή διαθέτει λειτουργία 120 FPS, δεν σημαίνει ότι το PlayStation 5 θα το υποστηρίζει επίσης. Αυτή η λίστα προορίζεται μόνο για το Xbox Series X το οποίο έχει σημαντικό πλεονέκτημα ισχύος έναντι του ανταγωνισμού.

by SpookyGr

Πηγη απο windowscentral.com


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.