Ένας αναλυτής της βιομηχανίας παιχνιδιών προτείνει ότι το Xbox Series X θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στα 400 $

Published on 10 May 2020 at 08:47

Ο Geoff Keighley φιλοξένησε ένα ειδικό ζωντανό επεισόδιο του Bonus Round μετά από το  Inside Xbox της Microsoft , με ειδικούς καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων των GM του Xbox Games Marketing, Aaron Greenberg, πρώην  Xbox executive Peter Moore και του αναλυτή της βιομηχανίας Michael Pachter.

Ο αναλυτής της Wedbush Securities Pachter  στη συζήτηση για τις τιμές της επόμενης γενιάς κατά τη διάρκεια της παράστασης, αποκαλύπτοντας την πρόβλεψή του ότι το Xbox Series X ενδέχεται να κυκλοφορήσει σε φθηνότερο σημείο από το PS5:

"Η Microsoft είναι αρκετά έξυπνη για να περιμένει τη Sony εδώ. Από όσα έχω δει, η Sony θα χρεώσει 500 $ για το PS5 και η Microsoft έχει έναν μεγάλο ισολογισμό - αν θέλουν να μειώσουν την τιμή κατά 100 $, ακριβώς κάτω από την τιμή και επιδοτούν τα πρώτα δέκα εκατομμύρια, θα το κάνουν.

"Λοιπόν, νομίζω ότι περιμένουν να κινηθεί η Sony πρώτα και μετά θα αποκαλύψουν την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Θα είναι διακοπές, τόσο πιθανό κάποια στιγμή τον Νοέμβριο και πολύ πιθανό 400 $. Και οι θαυμαστές θα πάνε να κερδίσουν πολλά από τα $ 400 τους. "

Ολόκληρη η εκπομπή ήταν αρκετά διορατική, με συζήτηση για τα πάντα, από τις προηγούμενες αναμνήσεις της E3 έως τα επερχόμενα σχέδια Xbox Series X, και φυσικά, το χθεσινό Inside Xbox show. Αν θέλετε να το δείτε, μπορείτε να δείτε ολόκληρη την επανάληψη στο Periscope.

Πηγη απο purexbox.com


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.