Το Xbox Series X θα διαθέτει έναν ανανεωμένο πίνακα ελέγχου

Published on 10 May 2020 at 10:14

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι ο πίνακας ελέγχου Xbox θα ανανεωθεί για το Xbox Series X. Αυτό αναφέρθηκε από τον διευθυντή της διαχείρισης προγραμμάτων Jason Ronald σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Gamespot, ο οποίος δήλωσε ότι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν αργότερα το καλοκαίρι.

Ο Ρόναλντ είπε  ότι η Microsoft είναι "πολύ ικανοποιημένη με τα πρώτα αποτελέσματα που βλέπουμε μέχρι τώρα" σε σχέση με την επόμενη γενιά, αναφέροντας ότι η εταιρεία βελτιώνει την εμπειρία με βάση τα σχόλια των παικτών. Επιβεβαίωσε επίσης ότι η ομάδα "εργάζεται εξαιρετικά σκληρά για να βεβαιωθεί ότι έχουμε μια υπέροχη πρώτη μέρα τόσο στο Xbox Series X όσο και στις προηγούμενες γενιές."

Υποθέτουμε ότι θα είναι κάτι περισσότερο από μια απλή αναθεώρηση, τότε, με τον Ronald να σημειώνει ότι το Xbox Insiders θα δει "διάφορα πειράματα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές" πριν ξεκινήσει. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ανταπόκριση της κοινότητας σε αυτά "επηρεάζει άμεσα το τελικό σχήμα του  που θα στείλουμε με το Xbox Series X."

Πηγή από  gamespot.com


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.