Το Diablo II Remaster βρίσκεται σε εξέλιξη για κυκλοφορία στα τέλη του 2020

Published on 10 May 2020 at 13:05

Ένα remaster του Diablo II φαίνεται να βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Ο γαλλικός ιστότοπος Actugaming έλαβε πρόσφατα κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτό το remaster, το οποίο θα έπρεπε να ονομαστεί Diablo 2 Resborned. Το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη από τους Vicarious Visions, την ίδια ομάδα πίσω από το Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, μεταξύ άλλων παιχνιδιών.

Ανάλογα με το πώς προχωρά η δουλειά, το Diablo 2 Resurrected θα μπορούσε να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest, εκτός αν η Blizzard αποφάσισε να διατηρήσει την ανακοίνωση για την BlizzCon για να ανακοινώσει μια ημερομηνία έκπληξης. Αν και δεν είναι γνωστό πότε θα ανακοινωθεί το παιχνίδι, φαίνεται ότι έχει ήδη ρυθμιστεί το παράθυρο κυκλοφορίας του, καθώς θα ξεκινήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2020.

Αυτές οι φήμες για το Diablo II Resurrected είναι σίγουρα απροσδόκητες, παρόλο που έχει υπαινιχθεί πολλές φορές ότι κάτι έφτιαχνε για τη δεύτερη συμμετοχή στη δημοφιλή σειρά Blizzard.

Το Diablo II Resurrected δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα όποτε θα κάνουμε υπομονή να δούμε τι μας κρύβει η Blizzard για το συγκεκριμένο τίτλο.

Πηγή από wccftech


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.