Το Resident Evil 8 λέγεται ότι θα είναι το πιο σκοτεινό και πιο φρικτό παιχνίδι της σειράς.

Published on 12 May 2020 at 10:33

Προφανώς, το Resident Evil 8 θα είναι το πιο σκοτεινό και πιο φρικτό παιχνίδι της σειράς μέχρι στιγμής.

Στο παρελθόν, ο ειδικός της βιομηχανίας Dusk Golem έδωσε ανεπίσημες πληροφορίες για το Resident Evil 8, ισχυριζόμενος ότι το παιχνίδι θα τοποθετηθεί σε ένα χιονισμένο χωριό με την επιστροφή του Ethan Winters και θα περιλαμβάνει «αποκρυφισμό, παραφροσύνη και καμία εμπιστοσύνη σε κανένα ». Αυτό επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια σε ξεχωριστή αναφορά από την BioHazard Cast. Αυτό το άτομο πρόσθεσε ότι ο Chris Redfield θα εμφανιστεί ως πιθανός ανταγωνιστής στο Resident Evil 8 και ο Ethan θα αγωνιστεί με ψευδαισθήσεις, ενώ μια μάγισσα τον ακολουθεί σε ένα κάστρο.

Κανένα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Capcom. Οι τελευταίες διαρροές  περιλαμβάνουν ότι το επόμενο παιχνίδι θα είναι «η πιο σκοτεινή και πιο φρικτή» εμπειρία Resident Evil μέχρι στιγμής.Το Resident Evil 8 προφανώς χρησιμοποιεί μια προοπτική πρώτου προσώπου όπως το Resident Evil 7, αλλά θα αλλάζει σε μια προοπτική τρίτου προσώπου στα cutscenes. Δηλώνουν επίσης ότι το παιχνίδι θα είναι συμβατό με την τρέχουσα γενιά και την επόμενη γενιά  και θα υπάρχει επίσης μια έκδοση υπολογιστή.

Η Capcom δεν έχει δώσει κάποια πληροφορία για το Resident Evil 8, και  πρέπει να δούμε αυτά τα tidbits μόνο φήμες. Ωστόσο, εάν πλησιάζουμε σε μια αποκάλυψη αυτό θα μπορούσε να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες. Εάν το Resident Evil 8 επρόκειτο να αποκαλυφθεί πριν από την E3, τότε θα μπορούσαμε να πάρουμε την αποκάλυψη και το περιεχόμενο που έχει προγραμματιστεί για την E3 σε μια ανακοίνωση.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.