Νέα προσθήκη στο νεότερο στούντιο της Microsoft The Initiative

Published on 12 May 2020 at 19:23

Το νεότερο στούντιο  της Microsoft, The Initiative έχει "δώσει" πολλές ειδήσεις τον τελευταίο χρόνο χάρη κυρίως στην επιθετική τους πολίτικη προσλήψεων, το οποίο έχει προσθέσει  κορυφαία ταλέντα από διάφορα ΑΑΑ στούντιο . Ένα ακόμη πρόσωπο στις τάξεις τους είναι ο  Francisco Aisa García και θα  συμμετέχει στο στούντιο ως Senior Gameplay Engineer (όπως επισημάνθηκε από τον @ BethWilder26 στο Twitter).

Το προφίλ LinkedIn του Garcia διαθέτει ένα εντυπωσιακό ιστορικό. Πριν συμμετάσχει πρόσφατα στο The Initiative, ήταν προγραμματιστής παιχνιδιών στη Naughty Dog για πάνω από ένα χρόνο, όπου ασχολήθηκε με την ανάπτυξη του επερχόμενου The Last of Us Part 2. Πριν από αυτό, ήταν στην Rockstar Games για πάνω από πέντε χρόνια. Κατά τη διάρκεια της θητείας του εκεί εργάστηκε στα Grand Theft Auto 5 και Red Dead Redemption 2.

Οποιοδήποτε παιχνίδι δουλεύει το The Initiative παραμένει τυλιγμένο στο μυστήριο προς το παρόν. Το στούντιο είπε τον Οκτώβριο του 2019 ότι δούλευε σε ένα «τρελό φιλόδοξο» παιχνίδι. Οι εικασίες ότι εργάζονται στο Perfect Dark είναι έντονες  και  πρόσφατες αναφορές έχουν σίγουρα συμφωνήσει σε αυτό.

Η Microsoft ετοιμάζεται για ένα μεγάλο γεγονός τον Ιούλιο που επικεντρώνεται στα Xbox Game Studios όπου σκοπεύουν να μοιραστούν νέες ενημερώσεις και αποκαλύψεις σε διάφορα παιχνίδια οπότε είναι πιθανό να ακούσουμε κάτι από το The Initiative σύντομα. 

by SpookyGr

Πηγή από gamingbolt.com


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.