Η Epic Games αποκάλυψε την Unreal Engine 5

Published on 13 May 2020 at 20:51

Η Epic Games αποκάλυψε την Unreal Engine 5 μέσω του Summer Game Fest παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό τεχνολογικό demo ενός παιχνιδιού που χρησιμοποιεί την μηχανή που εκτελείται σε ένα PS5 devkit. Η εταιρεία λέει ότι η νέα μηχανή θα υποστηρίζει πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Xbox Series X και Xbox One.

Η Epic ισχυρίζεται ότι ένας από τους στόχους της επόμενης γενιάς "είναι να επιτύχει τον φωτορεαλισμό με την ταινία CG και την πραγματική ζωή" και επισήμανε δύο από τις νέες βασικές τεχνολογίες της Unreal Engine 5 στο προαναφερθέν demo - Nanite εικονική γεωμετρία μικροπολυγόνου και έναν πλήρως δυναμικό παγκόσμιο φωτισμό  που ονομάζεται Lumen.

Υπάρχει μια μακρά εξήγηση αυτών των τεχνολογιών στον ιστότοπο της Epic Games αν θέλετε να το ελέγξετε μόνοι σας και η εταιρεία λέει ότι το Unreal Engine 5 θα είναι διαθέσιμο για προγραμματιστές και εκδότες σε preview στις αρχές του 2021 και σε πλήρη κυκλοφορία στα τέλη του 2021.

Εάν αναρωτιέστε τι έχει να κάνει όλα αυτά με τη Microsoft υπάρχουν πολλά παιχνίδια που χρησιμοποιούν την Unreal Engine στο Xbox One, συμπεριλαμβανομένων των Gears 5, Sea of ​​Thieves, Bleeding Edge και πολλά άλλα. Η Epic σχεδιάζει για συμβατότητα προς τα εμπρός, επιτρέποντας στα έργα ανάπτυξης επόμενης γενιάς να ξεκινούν στη UE4 και να μετακινούνται στην UE5 όταν είναι έτοιμα.

Πηγή (μετάφραση) απο purexbox


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.