Κανένα παιχνίδι Titanfall δεν βρίσκεται σε εξέλιξη, επιβεβαιώνει η Respawn

Published on 15 May 2020 at 10:05

Ο συνιδρυτής της Respawn Vince Zampella επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν νέα παιχνίδια στο Titanfall σε πρόσφατη συνέντευξη στο IGN. Ο Zampella εξήγησε ότι δεν υπάρχει "τίποτα σε εξέλιξη" σε σχέση με τη σειρά, αλλά θα ήθελε "προσωπικά να δει κάποια ανάσταση εκεί".

Έκανε την απάντηση σε μια ερώτηση σχετικά με το αν το franchise Titanfall είχε τελειώσει, σημειώνοντας ότι είναι "πάντα εκεί" και επισημαίνοντας ότι κομμάτια της σειράς έχουν επιστρέψει μέσα από το Apex Legends. Όσον αφορά ένα νέο έργο Titanfall απλώς δήλωσε, "θα δούμε αν μπορώ να το κάνω αυτό."

Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς ήταν το 2016 Titanfall 2, το οποίο παραμένει αναμφισβήτητα ένας από τα καλύτερα  πρώτου προσώπου στο Xbox One (μαζί με το αρχικό παιχνίδι του 2014). Ωστόσο, κυκλοφόρησε μέσα σε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένου του Battlefield 1 της EA, το οποίο ο Zampella παραδέχτηκε ότι δεν ήταν ότι ιδανικό.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο συνιδρυτής της Respawn υπαινίχθηκε σε ένα νέο έργο Titanfall το 2019 για "αργότερα μέσα στο έτος", το οποίο δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Τελικά, μοιάζει να έχει τοποθετηθεί στο backburner ή να ακυρωθεί εντελώς.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.