Το Cyberpunk 2077 Limited Edition Xbox One X φαίνεται πολύ όμορφο σε νέο βίντεο

Published on 15 May 2020 at 15:22

Πολλά πράγματα συμβαίνουν τώρα. Αποκαλύπτονται νέες μηχανές (UE5), ανακοινώνονται παιχνίδια και ο κόσμος βρίσκεται στα χέρια μιας πανδημίας της οποίας δεν έχει παρατηρηθεί εδώ και εκατό χρόνια. Ωστόσο, ξέρω ότι πολλοί από εσάς εξακολουθείτε να σκέφτεστε πώς θα έπρεπε να ήταν ήδη εδώ το Cyberpunk 2077 .Δυστυχώς, θα περιμένουμε ακόμα λίγο.

Ένα νέο βίντεο κυκλοφόρησε με λεπτομέρειες γία το Cyberpunk 2077 Limited Edition Xbox One X, το οποίο θα είναι το τελευταίο συλλεκτικό πακέτο Xbox One X. Μιλούν για το τι πήγε στη διαδικασία σκέψης ,για το πως σχεδίασαν το σύστημα με τον τρόπο που το έκαναν. Αναλύουν πώς έγινε το στυλ  για να ταιριάζει με το εταιρικό και αποστειρωμένο περιβάλλον της Night City, αλλά και με τα προκλητικά γκράφιτι που θα δείτε στους πιο σκοτεινούς δρόμους. Το controller, επίσης, είναι έτοιμο να ταιριάξει με το συνδυασμό χρωμάτων του Johnny Silverhand, σημαντικού χαρακτήρα του παιχνιδιού. Πολύ περισσότερο από το να χτυπάς ένα λογότυπο εκεί και απλά να το ονομάζεις.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί στις 17 Σεπτεμβρίου και η κονσόλα περιορισμένης έκδοσης θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Ιούνιο. Θα κυκλοφορήσει επίσης για PlayStation 4, PC και Stadia. Για το παιχνίδι θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες στις 11 Ιουνίου στο Night City Wire event.

Πηγη απο gaminbolt


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.