Το Makeover του Nemesis σχεδιάστηκε για να συνδέσει RE3 & RE4

Published on 16 May 2020 at 08:18

Το σύνολο των ηθοποιών του Resident Evil 3 έκανε μια αλλαγή στο φετινό ριμέικ, αλλά ένα, ειδικότερα, προκάλεσε λίγο αναταραχή:  μια νέα ικανότητα που του επέτρεψε να μολύνει ζόμπι ξεχώρισε ως σημαντική διαφοροποίηση από το πρωτότυπο παιχνίδι. Οι αλλαγές δεν ήταν τόσο δημοφιλείς.

Αλλά σε μια συνέντευξη η Capcom εξήγησε τη μεθοδολογία τους για τη δημιουργία του Nemesis 2.0 και όπως αποδεικνύεται ομάδα είχε στο μυαλό τους το Resident Evil 4 και τους Ganado.

Τόσο ο Mr. X όσο και ο Nemesis ήταν το αποτέλεσμα μιας εταιρικής κόντρας μεταξύ των αμερικανικών και ευρωπαϊκών εργαστηρίων της Umbrella, ο πρώτος αντιμετώπισε την έρευνα σχετικά με τον ιό Τ ενώ ο δεύτερος χειρίστηκε το Plagas Parasite, NE-α. Ο Nemesis είναι το πνευματικό τέκνο των προσπαθειών της Ευρώπης να «βρει έναν κατάλληλο ζωντανό ξενιστή που θα μπορούσε να περιέχει NE-α».

Έπεσε στο καθήκον εξηγεί η Capcom εξηγώντας γιατί ήταν ντυμένος με μια μαύρη στολή που μοιάζει σχεδόν με μια τσάντα σώματος(πτώματος):

«Ο Νέμεσις δεν είναι ένα ολοκληρωμένο μοντέλο, αλλά ένα πρωτότυπο. Το μαύρο υλικό δεν είναι η επίσημη ενδυμασία του Nemesis και ήταν περιοριστικό εργαλείο που δημιουργήθηκε τυχαία και γρήγορα για να το περιέχει, γι 'αυτό έχει τέτοια γραφικά. "

Όσον αφορά τη νέα δυνατότητα (πλοκάμι) του Nemesis  η οποία του επιτρέπει να μολύνει άλλα ζόμπι η Capcom διευκρινίζει τη σύνδεση μεταξύ του Nemesis και του Ganado:

« Ganado είναι ανθρωποειδείς εχθροί που δημιουργούνται μέσω της μόλυνσης από το παράσιτο Plagas, την αρχική βάση για τον ΝΕ-α. Όταν ενεργοποιείται το Plagas, αναδύεται από το λαιμό του ξενιστή του.

Το ΝΕ-α δημιουργήθηκε για να μιμηθεί αυτήν την παρασιτική ποιότητα. Θέλαμε οι εχθροί που έχουν μολυνθεί με NE-α να είναι οπτικά παρόμοιοι με τους Ganados που έχουν μολυνθεί από το Plagas και οι θαυμαστές να συνδυάσουν πώς ταιριάζει ο Nemesis σε ολόκληρο το franchise του Resident Evil. "

Νιώθω σαν να είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην εξέλιξη του Resident Evil 4 Remake, βλέποντας την Capcom να μιλάει για το ότι θέλει να ενσωματώσει το Plagas Parasite στο RE3;


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.