Η παραγωγή του Xbox Series X έχει ξεκινήσει

Published on 17 May 2020 at 08:37

Το Xbox Series X έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις διακοπές του 2020 και φαίνεται ότι η παραγωγή για την κονσόλα έχει ξεκινήσει επίσημα! Μαθαίνουμε αυτήν την ευγένεια ενός άρθρου από τον γαλλικό ιστότοπο Xboxygen, το οποίο μίλησε πρόσφατα με τον διευθυντή του Xbox France Ina Gelbert.

"Αυτό που μαθαίνουμε σήμερα είναι ότι η κονσόλα βρίσκεται σε παραγωγή και ότι η Γαλλία είναι μία από τις χώρες προτεραιότητας για την παράδοση μηχανημάτων στο τέλος του έτους".

Συζητώντας τα τρέχοντα σχέδια για κυκλοφορία στη μέση του COVID-19, ο Gelbert φάνηκε να δηλώνει ότι η ιδέα είναι "να είναι παρούσα ( η κονσόλα) σε περισσότερες χώρες από ότι η κυκλοφορία του Xbox One." Επιπλέον, ενώ σημειώνει ότι δεν βλέπει κίνδυνο για τη Γαλλία από την άποψη αυτή, πρότεινε ότι η πανδημία του COVID-19 εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει τα σχέδια.

"Σε κάθε περίπτωση στο σχέδιό μας σήμερα είναι να έχουμε τις μονάδες για το λανσάρισμα. Η Γαλλία βρίσκεται στις χώρες προτεραιότητας. Τώρα  αν θα έχουμε αρκετά  είναι πάντα ένα μεγάλο ερώτημα και εδώ μπαίνουμε σε συζητήσεις γιατί ο ρόλος είναι μου να ευνοήσω τη Γαλλία απέναντι από άλλες χώρες. Δείξτε ότι έχουμε την κοινότητα, ότι έχουμε την αγορά, ότι υπάρχουν τεράστιες προσδοκίες γύρω από το Xbox Series X στη Γαλλία και ότι χρειαζόμαστε μονάδες για να καλύψουμε αυτήν τη ζήτηση. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.