Ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer αποκαλύπτει ότι παίζει νέα παιχνίδια και δοκιμάζει την νέα τεχνολογία στο νέο Xbox

Published on 17 May 2020 at 18:11

Η Microsoft μπορεί να μην έδωσε στους θαυμαστές μια πρώτη τους ματιά στο  Xbox Series X  αλλά πολλά μέλη της ομάδας Xbox βιώνουν ήδη αυτό που έχει να προσφέρει η επόμενη γενιά. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer λέει ότι έχει ήδη "μετακομίσει" στην επόμενη γενιά και είναι "100% σε" Xbox Series X.

Ο Σπένσερ ενημέρωσε σχετικά με την κατάσταση αφού ένας θαυμαστής ρώτησε για τα σχέδια της ομάδας Xbox. Ο Woggerman1974 ρώτησε ποιες είναι οι προκλήσεις και πότε πρόκειται να παρουσιάσουν το « γενικό όραμα».

Ο Spencer απάντησε και εξήγησε ότι μερικές φορές είναι δύσκολο να συγκρατήσουμε τις πληροφορίες. Τόνισε τη σημασία της υπομονής όσον αφορά την αποκάλυψη νέων πληροφοριών στους θαυμαστές, τις οποίες πιστεύει ότι είναι το πιο δύσκολο μέρος της όλης κατάστασης. Τόνισε επίσης ότι η ανυπομονησία του δεν έχει καμία σχέση με την τρέχουσα παγκόσμια κατάσταση, αλλά μάλλον οφείλεται στον ενθουσιασμό του.

Αλλά σε περίπτωση που υπήρχε αμφιβολία για το πού βρίσκεται η ομάδα του Xbox, ο Spencer αποκάλυψε ότι είναι 100% αφοσιωμένη στο Xbox Series X. Παίζει παιχνίδια, βλέπει εγκατεστημένες νέες δυνατότητες και ακόμη και κοιτάζει κάποια πράγματα που είναι στο μέλλον.

''Προσπαθούμε για νέα πράγματα, ακούγοντας / μαθαίνοντας. Δώσαμε στον εαυτό μας χώρο για βελτίωση και θα το κάνουμε. Πιστεύουμε στο σχέδιό μας. Είμαι 100% στο XSX, παίζω παιχνίδια, παρακολουθώ την τεχνολογία  βλέποντας το μέλλον. Η υπομονή είναι το πιο δύσκολο για μένα και δεν σχετίζεται με το Covid-19.''

Είχαμε ακούσει ότι ο Spencer είχε ένα Xbox Series X (εκείνη την εποχή το όνομα ήταν ακόμα ένα μυστήριο) στο σπίτι του και έπαιζε με κάποιο προϊόν. Τώρα φαίνεται ότι το χρησιμοποιεί ως κονσόλα στο σπίτι του, δοκιμάζοντας νέα παιχνίδια, αλλά το πιο σημαντικό είναι να ενημερώνεται για μερικά από τα αγαπημένα του παιχνίδια της τρέχουσας γενιάς (το Destiny είναι πιθανό μέρος αυτής της εναλλαγής).

Ο επικεφαλής του Xbox που παίζει τη νέα κονσόλα μπορεί να μην μοιάζει πολύ αλλά είναι ένα από τα συνηθισμένα ορόσημα στο δρόμο για την έναρξη της κονσόλας. Εάν ο Phil Spencer παίζει παιχνίδια και ελέγχει νέα τεχνολογία, προσδίδει εμπιστοσύνη στους ισχυρισμούς της εταιρείας ότι τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox Series X στις διακοπές του 2020.

Το άλλο ενδιαφέρον κομμάτι που προσφέρει ο Spencer  είναι ότι η ομάδα έδωσε χώρο για βελτίωση με βάση τα σχόλια. Βεβαίως  μπορεί να έχουν ήδη υπάρξει κάποιες αλλαγές στο σχέδιο του Xbox για το οποίο δεν γνωρίζουν οι θαυμαστές. Τον Ιούλιο  είναι πολύ πιθανό ότι πολλές από τις  λεπτομέρειες σχετικά με το Xbox Series X, όπως η τιμή  να δοθούν στην δημοσιότητα.

By SpookyGr

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.